Evenimentul Zilei > Social > Câștigătorii tombolei EVZ, 23 de ani
Câștigătorii tombolei EVZ, 23 de ani

Câștigătorii tombolei EVZ, 23 de ani

Cititorii cotidianului Evenimentul zilei care au fost alături de noi în Piața Universității, vineri 19 iunie, au participat la tombola având ca premii abonamente la ziarul nostru pentru o lună de zile. 23 dintre ei au câștigat.

Evenimentul zilei a aniversat, în stradă, cei 23 de ani de viață. Vineri, 19 iunie, la fântâna de la Piața Universității, jurnaliștii cotidianului nostru, dar și personalitățile care au venit în vizită la ceas aniversar, au stat de vorbă cu trecătorii timp de patru ore.

Le-am ascultat păsurile, așa cum o facem de fiecare dată, iar o parte dintre oamenii care s-au oprit la cortul nostru, pe care scria mare „EVZ, 23 de ani”, ne-au mărturisit că ne citesc încă de la primul număr și ne vor citi și-n continuare.


FOTO: Unii cititori care ne-au vizitat în Piața Universității au cerut permisiunea să completeze talonul de concurs și pentru câte un frate sau o soră, fani ai ziarului, dar care nu au putut veni pentru că erau pe patul de spital„Când am cumpărat prima dată Bulina roșie, am simțit că lumea noastră mică se va schimba, și noi odată cu ea. Și acum cumpăr ziarul din același motiv, pentru că vreau să merg înainte, chiar dacă am ajuns la 65 de ani și ai putea spune că-s prea bătrână ca să mai evoluez”, comenta o distinsă doamnă pe nume Camelia.

Pentru alții am fost vocea care a făcut auzite durerile lor. Cu toții au avut cuvinte frumoase, pe care ni le-au lăsat amintire în caietul aniversar. Le mulțumim, tuturor, din suflet și, din dorința de a recompensa gestul lor superb, dar și pentru a marca aniversarea a 23 de ani de primăveri, am organizat, atunci, un concurs. Astăzi, vă prezentăm câștigătorii.


FOTO: Mulți dintre cei care „au trecut pragul” cortului „EVZ, 23 de ani” cereau și revista noastră lunară „Doctorul zilei”Dintre cei care s-au înscris la tombola EVZ, 23 (câte unul pentru fiecare an de viață a publicației) primesc, acum, cadoul binemeritat: câte un abonament gratuit, pentru o lună, la ziarul lor de suflet!

Listă câștigători

Au câștigat un abonament pentru o lună de zile la Evenimentul zilei ediția print, următorii 23 de participanți ai concursului EVZ. Câștigătorii urmează să fie contactați telefonic de către echipa de abonamente a EVZ. Felicitări tuturor participanților!

● BÂRZOIANU FLORICA

● BORTOȘ ROXANA

● BOUT ILEANA

● BUNEA VICTORIA

● CÂRSTEA MARIANA

● DAN GABRIEL LUCIAN

● DEDU VIORICA

● DUNARINȚU ROBERTA ANDREEA

● EVA GEORGETA

● FRANȚ IONELA DIANA

● ICHIM DANIELA

● IONESCU VALY

● NEDELCU RĂZVAN GABRIEL

● ONU MARIN NECULAI

● PREDA OVIDIU COSTIN

● SĂVULESCU CIPRIAN

● SIMION ROXANA CLAUDIA

● SMOLENIC CRISTINA MARIA

● STANCIU GABRIELA

● ȘTEFAN TUDORIȚĂ DORINA

● SULTĂNOIU CORINA

● TEODORESCU CRISTINA

● ȚURȚULEA ALEXANDRA