Castigatorii premiilor People's Choice

Castigatorii premiilor People's Choice

Johnny Depp, Jennifer Aniston si Shakira au fost printre cei premiati in cadrul editiei cu numarul 33 a premiilor People's Choice Awards, desfasurate aseara, transmite Reuters.

"Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort" a obtinut doua premii, cel pentru filmul preferat si pentru cea mai buna drama, iar Johnny Depp, capitanul Jack Sparrow in film, a fost ales cel mai bun actor si cel mai bun actor intr-un film de actiune.

Jennifer Aniston a fost numita actrita preferata a publicului, pentru rolul sau din "Despartiti, dar impreuna", iar Vince Vaughn, fostul sau logodnic si partener de platou a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal.

Alte castigatoare au fost Cameron Diaz, numita cea mai buna actrita intr-un rol principal, si Halle Berry, cea mai buna actrita intr-un film de actiune.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filmul "Click- Zapand prin viata" a fost numit cea mai buna comedie, iar pelicula de animatie "Cars", cel mai bun film de familie.

La sectiunea de televiziune, serialul "Anatomia lui Grey" a primit premiul pentru cea mai buna drama TV, actorul Patrick Dempsey din acelasi serial fiind desemnat actorul preferat de televiziune. "Doi barbati si jumatate" a devenit "cel mai bun serial de comedie".

Actrita preferata a fost aleasa Eva Longoria, pentru serialul "Neveste disperate".

Ellen DeGeneres a primit doua premii, unul pentru cea mai buna prezentatoare de talk-show TV, iar celalalt pentru cel mai amuzant star.

Cel mai bun cantaret a fost numit  Kenny Chesney, iar Carry Underwood, tot o artista country, cea mai buna cantareata.

Piesa "SexyBack" a lui Justin Timberlake a fost aleasa cea mai buna melodie R&B, iar "Hips Don' t Lie" a Shakirei, cel mai bun cantec pop.

Decernate cu mai putin de doua luni inainte de Oscaruri, People's Choice Awards sunt considerate primele premii importante ale anului. 

Castigatorii sunt alesi de catre spectatorii din cinematografe si telespectatori, care voteaza online.