Evenimentul ZileiMondenCarmen Iohannis, apariție de senzație în Statele Unite. Ținutele cu care a impresionat Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis, apariție de senzație în Statele Unite. Ținutele cu care a impresionat Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis, apariție de senzație în Statele Unite. Ținutele cu care a impresionat Prima Doamnă a României
Soția președintelui Klaus Iohannis a făcut senzație cu ținutele sale în Statele Unite, atât la recepția oferită de președintele Joe Biden și de soția acestuia, dar și la întâlnirea cu românii din Diaspora, de pe Coasta de Vest. Prima Doamnă a optat pentru două ținute albe, creaţii ale designerului Andreea Ţincu. Ea a ieșit în evidență, la cele două evenimente, dar a stârnit și reacții pe rețelele de socializare, unde au fost postate imagini.

Președintele Klaus Iohannis, însoțit de Prima Doamnă, Carmen Iohannis, s-a aflat în această săptămână în Statele Unite. Șeful statului a participat la reuniunea Adunării Generale a ONU, de la New York. De asemenea, Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost la o întrunire a românilor din Diaspora, stabiliți pe Coasta de Vest. La aeastă întrunire, cuplul prezidențial s-a fotografiat cu românii din Diaspora.

La evenimentele publice la care a participat, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, s-a aflat în centrul atenției, datorită ținutelor elegante pe care le-a purtat. Ea a optat pentru două ținute albe, creaţii ale designerului Andreea Ţincu. Prima rochie este lungă până la genunchi, cu o croială în A. Ținuta a fost completată cu o pereche de sandale negre și o poșetă în aceeași nuanță. Ca accesorii, Carmen Iohannis a optat pentru un lănțișor elegant.

La recepția organizată de președintele Statelor Unite, Joe Biden, și de soția acestuia, Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, Carmen Iohannis a ales o ținută asemănătoare celei de la întâlnirea cu Diaspora. De această dată a ales o rochie  alb imaculat, fără mâneci, cu un decolteu rotunjit și cu un model în partea din față, care i-a pus în evidență silueta. Ca accesorii, a optat pentru un colier și o pereche de cercei.

Apariția specială a lui Carmen Iohannis

Ţinuta lui Carmen Iohannis a contrastat uşor cu cele ale celorlalți invitați de la recepția organizată de Casa Albă, atitudinea sa fiind mai lejeră și mai puţin sobră. La întâlnirea cu Jill Biden, Carmen Iohannis a fost destul de relaxată, mai ales că cele două se cunosc de mai multă vreme. Mai mult amândouă sunt profesoare de limba engleză astfel că au multe experiențe să-și împărtășească.

Apariția președintelui și a soției sale a fost subiect de comentarii pe rețelele de socializare.  Mulți au criticat apariția, celor doi, chiar dacă a fost apreciată. Aceștia au comentat la postările pe care președintele Klaus Iohannis le-a făcut pe contul oficial de Facebook.

„Tot un zâmbet sunteți… și România vai de ea…”, „Faină poza. Dar cu ce ne încălzește pe noi… multumim pt nimic…”,  sunt doar câteva dintre comentariile primite.


Accesează: