Evenimentul Zilei > Politica > Carmen Dan ARUNCĂ BOMBA în dosarul SPIONĂRII: „ Expertiza tehnică s-a finalizat”
Carmen Dan ARUNCĂ BOMBA în dosarul SPIONĂRII: „ Expertiza tehnică s-a finalizat”

Carmen Dan ARUNCĂ BOMBA în dosarul SPIONĂRII: „ Expertiza tehnică s-a finalizat”

Carmen Dan spune că expertiza tehnică în ceea ce privește microfonul pe care l-a găsit în locuința sa s-a finalizat fară să ofere prea multe detalii.

„Eu vreau doar să vă asigur că lucrurile nu stagnează și că procurorul care se ocupă de această speță este ajutat de polițiști. Se fac verificările necesare și lucrurile sper să se finalizeze cât de curând”, a spus Carmen Dan

În același timp, ministrul a refuzat să dezvăluie dacă este sau nu audiată în acest dosar.  „Nu pot, pentru că sunt date care fac parte din dosarul penal și pe care nu le pot pune la dispoziție, tocmai pentru a nu compromite”, a spus Carmen Dan la Antena 3. 

Reamintim că în luna noiembrie Carmen Dan a găsit un microfon de ascultare în casa de la stat în care locuia „L-am găsit într-o priză de telefon. E deja ridicat de Poliție. Era în living. Ar fi fost aproape imposibil să fie identificat. Eu am umblat la acea priză și ea s-a desprins. Rămâne de văzut cine a pus microfonul. Eu îmi doresc din tot sufletul să nu fie o instituție a statului” a continuat ministrul, întrebată fiind dacă în spatele acestui gest ar putea sta un ”serviciu” explica Carmen Dan la momentul respectiv.