Evenimentul Zilei > Actualitate > Caracal. În mintea criminalului: Amănunte șocante despre Alexandra și Luiza, de la Dincă
Caracal. În mintea criminalului: Amănunte șocante despre Alexandra și Luiza, de la Dincă

Caracal. În mintea criminalului: Amănunte șocante despre Alexandra și Luiza, de la Dincă

Noi informații din timpul audierilor monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, au ieșit acum la iveală.

El a fost pus în anchetă să-și deseneze și să-și descrie victimele, fiind astfel forțat să empatizeze.

Criminalul a desenat-o zâmbitoare pe Luiza. El a descris-o ca fiind o fată vorbăreață, comunicativă, capabilă să își păstreze optimismul.

A desenat-o cu capul mai mare decât trunchiul. Și-a perceput astfel victimă mai matură, cerebrală și calculată. În desen îi lipsesc urechile.

Nu i-a dat nici un nume. A numit desenul „prima”! De altfel, pe toata durata anchetei, Dincă s-a ferit să le spună fetelor pe nume.

În schiță fata apare ca și cum ar sta în casă, îmbrăcată de casă, desculță. În mintea lui persoana desenată e lipsită de viață, e de domeniul trecutului, informează Antena3.

DIICOT l-a trimis în judecată, zilele trecute, pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, în locuinţa sa din Caracal.