Evenimentul Zilei > Monden > Cântăreață celebră, goală într-un film. Fanii sunt în extaz -Video în articol
Cântăreață celebră, goală într-un film. Fanii sunt în extaz -Video în articol

Cântăreață celebră, goală într-un film. Fanii sunt în extaz -Video în articol

Celebra cântăreață Jennifer Lopez a ajuns să joace goală într-un film denumit „Hustler”. Fanii au „luat foc” când au văzut cum arată idolul lor. Iar povestea filmului este inspirată din realitate.

La 50 de ani, Jennifer Lopez dă lecţii de dans la bară în noul său film „Hustlers”. Povestea este despre un grup de dansatoare care jefuiesc niște bogătaşi de pe Wall Street şi este inspirată din realitate.

În filmul „Hustlers” Jennifer Lopez va juca rolul principal principal în regia lui Lorene Scafaria unde  apare și celebra Cardi B. Acțiunea se petrece în New York, în pragul crizei financiare și prezintă viața dansatoarelor care depind de clientela lor de pe Wall Street.
Regizorul și scenaristul de film, Lorene Scafaria, a declarat că Jennifer Lopez  își făcuse propriile cercetări pentru rolul ei. „Ea a mers la un club de noapte împreună cu Alex Rodriguez. Ea chiar a reușit să-mi dea idei”, a spus regizorul. „Jennifer Lopez a trebuit să muncească din greu. Evident că-i o dansatoare incredibilă, dar dansul la bară este total diferit. A trebuit să folosim mușchii pe care nici nu știam că există.  Am lucrat cu ea ca pentru un film despre sport”. 
Jennifer Lopez a beneficiat, de asemenea, de sfatul lui Cardi B, care, înainte de a avea succesul pe care îl știm, a lucrat ca striptueză. Ea a mărturisit că deseori se dezbrăca pentru bani, aşa și-a salvat viața. A reușit să strângă suficienţi bani pentru a părăsi bărbatul care o bătea.
„Hustlers” va fi difuzat pe 13 septembrie în Statele Unite. Video care promovează acţiunea filmului a strâns peste 2,3 milioane de vizualizări în doar două zile.

Filmul este bazat pe o poveste adevărată, despre un grup de dansatoare care au fost arestate după ce, ani de zile, au furat de la clienții lor avuți. Îi drogau și le goleau cardurile.

Povestea a devenit cunoscută printr-un amplu articol din New York Magazine, în 2015, iar autoarea este interpretată in film de Julia Stiles.

Jennifer Lopez este Ramona, o stripperiță veterană, care pune la cale escrocheria împreună cu Destiny, o mamă singură care face striptease pentru a-și întreține familia. VIDEO puteţi urmări AICI

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: