Evenimentul Zilei > Politica > Candidat surpriză la Sectorul 6. Lansare cu atac direct la Firea: ”O aiurită”
Candidat surpriză la Sectorul 6. Lansare cu atac direct la Firea: ”O aiurită”

Candidat surpriză la Sectorul 6. Lansare cu atac direct la Firea: ”O aiurită”

Conducerea organizației PNL Sector 6 l-a desemnat pe Ciprian Ciucu drept candidat la Primăria de sector. Imediat după nominalizare, Ciprian Ciucu a ținut să-i dea o replică Gabrielei Firea, primarul general, care a anunțat că solicită intervenția CSAT în problema poluării din București, numind-o „aiurită”.

Informația cu privire la candidatura lui Ciprian Ciucu a fost anunțată publicului larg chiar de candidat, pe pagina de Facebook. Decizia nu este bătură în cuie, propunerea organizației urmând să fie validată de Consiliul Naţional al PNL.

„Le mulțumesc, încrederea lor mă obligă! Vă mulțumesc și vouă pentru sprijin, va spun sincer, a contat și contează pentru mine. Acum, în această seară, am o singură promisiune: nu o să vă pară rău pentru că mi-ați dat încrederea voastră. Cei din Sectorul 6 vor vedea diferența. Cred că în acest moment, în acest context, am prima șansă în Sectorul 6 la alegerile de peste 3 luni. Este timpul oamenilor noi și al echipelor curate din partidele mai vechi și mai noi. Important este să fim împreună”, a postat Ciprian Ciucu pe Facebook.

Ciprian Ciucu este consilier general al Municipiului București, ales pe listele PNL, începând cu iunie 2016.

Imediat ce a fost propus, candidatul liberal a ținut să-i dea replica Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, care a anunțat că a solicitat președintelui Klaus Iohannis să analizeze în CSAT situația poluării din București. El spune despre Firea că este „aiurită” deoarece rezolvarea poluării din București șine de responsabilitatea primarului.

„Să ceri CSAT pe poluare pentru București, așa cum face Firea în seara asta, înseamnă să declari implicit că ai fost 4 ani primar degeaba și politicile tale au fost frecții la picior de lemn. 1. Fuge de răspundere și încearcă, disperată, să plaseze răspunderea în altă parte; 2. Vrea să dea vina pe altcineva. Iarăși; 3. Poluarea aerului se rezolvă prin politici constante susținute pe perioade mai lungi de timp și prin investiții cu cap și intră in responsabilitatea Primarului, nu a Președintelui. Ce aiurită!”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: