Campionul Georgian Cîmpeanu se iubește cu o femeie mai mare cu 15 ani decât el. Cine este Elisabetta Canalis

Campionul Georgian Cîmpeanu se iubește cu o femeie mai mare cu 15 ani decât el. Cine este Elisabetta Canalis Georgian Cîmpeanu și iubita lui Elisabetta Canalis. Sursa foto: Arhiva EvZ

Georgian Cîmpeanu a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu Elisabetta Canalis. Între cei doi este o diferență de vârstă de 15 ani, dar se pare că acest lucru nu-l deranjează pe multiplul campion de kickboxing, de numai 30 de ani.

Georgian Cîmpeanu și Elisabeta Canalis sunt împreună de doi ani

Relația dintre George Cîmpeanu și Elisabetta Canalis a fost confirmată chiar de către partenera campionului de kickboxing, undeva prin iarna anului trecut. Elisabeta Canalis are 45 de ani, însă diferența de 15 ani nu reprezintă deloc un obstacol în calea iubirii, după cum a confirmat și sportivul român, într-un interviu pentru presa italiană.

„Totul depinde de personaje. Dacă te implici diferența de vârstă se micșorează. Elisabetta pare să aibă 30 de ani, ca mine ”, a spus campionul de kickboxing pentru revista „Diva e donna”. Nici distanța nu-i poate ține deoparte pe cei doi îndrăgostiți. Ea, Elisabeta Canalis locuiește în metropola americană Los Angeles, iar el, George Cîmpeanu trăiește în orașul italian Milano.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elisabetta Canalis (@littlecrumb_)

Diferența de 15 ani nu este o problemă

„Nu este ușor, dar e în regulă. Reușim să ne vedem cât avem nevoie”, a adăugat sportivul român. Idila dintre cei doi a pornit datorită pasiunii pentru kickboxing. Cu toate acestea, lucrurile au evoluat încet. Mai ales că la mijloc este vorba și de o fetiță de 8 ani, pe care Elisabetta o are dintr-o căsătorie anterioară.

Georgian Cîmpeanu este un sportiv de origine română. În lumea sportului de contact, Georgian este cunoscut sub numele de „Iceman”. Luptătorul român și Elisabetta s-au cunoscut pentru prima oară în urmă cu doi ani. În luna mai a anului trecut, dragostea lor a devenit oficială, după ce paparazi i-au surprins ținându-se de mână în Los Angeles.

Georgian Cîmpeanu și Elisabetta

Georgian Cîmpeanu și Elisabetta. Sursa foto: Vanity Fair

Georgian Cîmpeanu este multiplu campion la kickboxing

În luna ianuarie a anului trecut, Elisabetta Canalis a confirmat la rândul ei relația pe care o are cu luptătorul Georgian Cîmpeanu. În pofida diferenței de vârstă, celor doi le merge bine împreună, după cum a relatat și revista de specialitate Vanity Fair.