Evenimentul Zilei > Actualitate > CAMPIONATUL MONDIAL. Belgia și Tunisia au făcut SPECTACOL la Moscova. „Diavolii” au obținut biletele către „optimi”
CAMPIONATUL MONDIAL. Belgia și Tunisia au făcut SPECTACOL la Moscova. „Diavolii” au obținut biletele către „optimi”

CAMPIONATUL MONDIAL. Belgia și Tunisia au făcut SPECTACOL la Moscova. „Diavolii” au obținut biletele către „optimi”

Pe stadionul „Spartak” din Moscova, Belgia și Tunisia au oferit un meci spectaculos, în care s-au marcat șapte goluri, recordulul de până acum de la turneul final din Rusia. Europenii s-au impus cu scorul de 5-2 și au bifat al doilea succes consecutiv în Grupa G a turneului final.

După 3-0 cu Pana în prima etapă din grupe, „Diavolii” au dat un adevărat recital, astăzi, în fața Tunisiei. De partea cealaltă, nord-africanii venea după un meci greu cu Anglia, în care selecționata s-a impus cu greu, în prelungirile partidei, scor 2-1. Astăzi, naționala Belgiei a confirmat din nou și a demonstrat că este cea mai în formă echipă de la turneul final până în acest moment.

Belgienii au marcat la Moscova prin, Hazard (6 – penalty, 45), Lukaku (16, 45) și Batshuayi (90), în timp ce Tunisia s-a remarcat prin Bronn (18) și Khazri (90). Așadar, acesta a fost meciul în care s-a marcat de cele mai multe ori la acest Mondial, după Rusia-Arabia Saudită, 5-0.