Evenimentul Zilei > Sport > Campioana CFR Cluj l-a calmat pe Gigi Becali. El a recunoscut superioritatea clujenilor
Campioana CFR Cluj l-a calmat pe Gigi Becali. El a recunoscut superioritatea clujenilor

Campioana CFR Cluj l-a calmat pe Gigi Becali. El a recunoscut superioritatea clujenilor

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, s-a resemnat după un nou insucces al echipei sale, care a ratat și în acest an, ambele obiective, Cupa și Campionatul. El a recunoscut superioritatea echipei CFR Cluj şi a felicitat noua campioană a României. 

Latifundiarul a declarat că era resemnat încă de dinaintea meciului dintre FC Botoșani și CFR Cluj pentru că, indiferent de rezultat, FCSB nu ar fi putut să îi învingă pe ardeleni în ultima etapă.

FCSB nu a mai luat titlul de șase ani

FCSB a ratat titlul pentru al șaselea sezon consecutiv. În această perioadă au cucerit campionatul Astra, FC Viitorul și CFR Cluj, de patru ori.
„Hai să facem o comparație între meciul nostru cu Clinceni și meciul de acum. Am avut 1-0 și am primit doua goluri de la Clinceni. Ei au marcat un gol și au câștigat. Luptă și nu te lasă să te apropii de poarta lor. Sunt războinici, îi felicit.

Noi am avut lot prea tânăr și prea multa emoție. Când a venit presiunea, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu poți să iei titlul când iei două goluri de la Clinceni. Ne-au mai și dominat.

Când voi lua titlul? Eu iau milioane Am dorință să iau titlul. Acum, pentru că am 10 milioane, o sa cumpăr și eu 2-3 fotbaliști de 26-27 de ani. Nu-i știu, dar trebuie sa iau 3-4 fotbaliști. Nu mă interesează ce a luat CFR.

Și norocul face parte din fotbal. Au dat gol în minutul 93, când portarul dormea. Acolo s-a jucat campionatul. La ei, apăra Arlaukis în ultimul minut, la noi, Vlad ia gol

Responsabilitatea este numai a mea, toată viața numai eu sunt responsabil, nu dau vina pe nimeni”, a spus Becali, la Digi Sport.

CFR Cluj este la al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea din istorie

CFR Cluj obține astfel al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea din istoria sa, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 și 2020. Formația din Gruia devine noua „campioană a provinciei”, depășind-o pe UTA Arad (6) în ceea ce privește campionatele cucerite.

CFR va fi unica reprezentată a României în Liga Campionilor. Ardelenii vor începe competiția în primul tur preliminar, iar celelalte trei formații din România vor evolua în Conference League, competiția înființată recent de UEFA – a treia valorică.