Sortimentul de cafea a fost lansat recent, însă cercetătorii au avertizat că o cantitate de 10 grame de cofeină poate fi letală pentru o persoană adultă.

În cafeneaua Viscous Coffee, din oraşul australian Adelaide, se poate consuma o cafea foarte tare, cantitatea de 10 grame de cofeină se regăşeşte în doar două ceşti.

Cea mai tare cafea din lume este botezată Asskicker. O ceaşcă din această cafea te ajută să te revigorezi şi îţi dă energie pentru 12-18 de ore. Secretul este ca respectiva cafea să fie savurată foarte încet, pe parcursul a trei ore. Pentru a creşte cantitatea de cofeină se foloseşte o metodă de preparare la rece şi o infuzare de lungă durată de până la 10 zile. După prepararea unei cafele reci, ea este amestecată cu un espresso fierbine foarte tare. Fiecare client care comandă cafea Asskicker, în cafeneaua Viscous Coffee din Adelaide, este avertizat de apariţia unor posibile probleme cardiace.