Cadavrul unei femei, descoperit într-o valiză, ascunsă într-o remorcă

Cadavrul unei femei, descoperit într-o valiză, ascunsă într-o remorcă Crima Sursa foto: EVZ

Cadavrul unei femei a fost găsit marţi într-o remorcă de autoturism, parcată pe strada Oneştilor, municipiul Oradea (județul Bihor). Mirosul degajat de corpul în descompunere, i-a alertat pe trecători.

Cadavrul unei femei, descoperit în valiza ascunsă într-o remorcă

Mai multe echipaje de la Poliţie se află la faţa locului, zona fiind împrejumită şi delimitată. Deocamdată, nu se ştie dacă este vorba despre omor sau dacă decesul a fost determinat de alte cauze. Corpul femeii a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru necropsie.

Conform unor surse, o tânără a fost transportată la UPU a Spitalului Județean Bihor în stare gravă, după ce a fost schingiuită. Se pare că aceasta ar avea legătură cu crima.

Într-una dintre mașinile de poliție aflate la fața locului au fost reținuți un bărbat și o femeie. Nu este încă cert care este implicarea acestora în cazul de crimă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fost polițist suspectat că și-a ucis soția. În apartamentul lor a izbucnit și un incendiu | Digi24Cadavrul unei femei, descoperit în valiza ascunsă într-o remorcă. Sursa foto: Arhiva EVZ

Ce spun locatarii blocului de lângă parcarea unde se afla remorca

Locatarii blocului aflat lângă parcarea în care se afla remorca, recunosc că în zonă locuiesc mai multe fete care s-ar prostitua și că deseori din apartamente se aud scandaluri.

Potrivit surselor, tânăra a fost victima unor agresiuni repetate, pe corpul ei fiind multiple urme de lovituri. Victima are traumatisme faciale și fracturi costale recente, dar și mai vechi, semne că a fost agresată fizic de mai multe ori. Surse din cadrul anchetei au declarat că ar fi vorba despre un omor deosebit de grav.

O altă femeie, sechestrată. Nu se stie dacă are legătură cu cadavrul găsit

O altă femeie, în stare gravă, a fost găsită într-un apartament din blocul apropiat. Poliția ar fi avut informații cu privire la faptul că, într-un apartament din zonă, s-ar afla o persoană sechestrată. În urma cercetărilor, informația s-a confirmat. Aceștia au găsit acolo o femeie în stare gravă, nemâncată, cu răni pe tot corpul.

În acest moment, nu se cunoaște legătura dintre cele două femei, însă localnicii spun că ar fi vorba despre un caz de proxenetism, informează antena3.ro.