Crima de lângă A1. Noi date despre cadavrul găsit în saci de la Primăria S5

Crima de lângă A1. Noi date despre cadavrul găsit în saci de la Primăria S5 Crimă. Sursa foto: Arhiva EVZ

Crima de lângă A1. Anchetatorii încearcă să identifice o femeie al cărei cadavru a fost descoperit lângă A1. Corpul neînsuflețit a fost găsit de un tractorist. Potrivit unor surse, indiciile din anchetă ar sugera că victima ar putea fi o femeie de aproximativ 38 de ani, din București. Femeia a fost dată dispărută de sora ei, luna trecută.

Crima de lângă A1. Noi date despre cadavrul găsit în saci. Cine ar fi femeia ucisă

Criminaliștii caută să descopere cine este femeie al cărui cadavru a fost descoperit și, totodată, în ce condiții a murit. Rămăşiţele umane au fost găsite în apropiere de ieşirea de pe autostrada A1, spre satul Olteni, din județul Dâmbovița.

Anchetatorii sunt tot mai aproape de a identifica trupul neînsuflețit găsit lângă A1 în saci de salubritate ai Primăriei Sectorului 5. Rezultatele probelor ADN vor fi gata curând, iar cu ajutorul lor, criminalul ar putea fi identificat.

Pe masa procurorilor au ajuns rezultatele preliminare ale necropsiei. În scurt timp, pe baza rezultatelor ADN, ei vor reuși să identifice victima.

Ne puteți urmări și pe Google News

Analiza psihologului criminalist Tudorel Butoi

Tudorel Butoi a declarat că pentru a afla cât mai repede cine este autorul crimei trebuie să se afle cu ce a deranja femeia.

„Vom vedea care sunt complicitățile, cooperările, conflictele și vom vedea, poate datorează cuiva, are de luat de undeva, a deranjat pe cineva, există motive de gelozie, de răzbunare, și în felul acesta se realizează suspecții rezonabili”, a explicat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Percheziţii la zeci de persoane care au solicitat indemnizații de sprijin, pe baza unor contracte fictiveCrima de lângă A1. Sursa foto: arhiva EVZ.

Și continuă: „Făptuitorul a dorită să arunce pachetele în mai multe zone, de aia le-a tranșat. Dar ceva, nu știm încă ce factori, dacă au fost factori de timp sau de presiune, teama sau panica, l-a făcut să arunce cadavrul, deși diseminat, în același loc. Aproape de șosea, dar localizarea este tentantă, pentru că acolo este mărăciniș, boscheți, arboret, iarbă, fân, iar sacul a fost lăsat în locul asta, unde este greu de văzut”, a mai declarat Tudorel Butoi.

Crima de lângă A1. Ce spune bărbatul care a găsit cadavrul

Bărbatul care a găsit cadavrul lângă A1 a declarat că i-a atras atenția mirosul puternic care venea spre el.

„Sacul l-am văzut când am fost pe câmp. Mi-am întors privirea, pentru că venea și un miros foarte puternic. Era la câțiva metri de drum... doi-trei metri. Pantofii împrăștiați pe arătură...”, a povestit și bărbatul care a găsit trupul neînsuflețit al femeii.