Serghei Mizil, a făcut aluzii la perioada în care Brigitte Sfăt a făcut doi ani și șapte luni de închisoare, fiind acuzată de instigare la sechestrare de persoane.

„Până să fie cu Ilie Năstase ai auzit de Brigitte? Așa se menține în atenție, urcându-se Pastramă pe ea! S-a mai auzit pe la pușcărie de ea! Și Bianca Drăgușanu a rezistat pe scandaluri! Pe termen lung, toate și-au făcut bani pe chestia asta! E mirajul televiziunii”, a declarat Serghei Mizil, în stilul caracteristic, într-o emisiune televizată de Antena Stars.

„La ea, prestația e nasoală, n-ai ce să-i faci” , a spus și Dan Capatos, prezent la rândul său în platoul emisiunii, moment în care Serghei a încercat să dreagă busuiocul. „O respect cum poate să arate la vârsta asta! Pătrățelele nu le face domnul doctor, lăsați!” , a declarat cunoscutul om de televiziune, scrie Cancan.

„N-am înţeles de ce acest bătrân expirat mă face în toate felurile ştiind că eu cu asta mă hrănesc şi că îl desfiinţez din trei cuvinte. Zice că îmi plăceau curvele şi interlopii…Da, ba, pentru că eu niciodată nu m-am dat savant, doctor docent sau eminenţă cenuşie, cum ai făcut tu…Ce fizician e ăsta? Ce mare teoremă a elaborat, ce a inventat? Vă spun eu, a inventat pârţul cu stropi, că purta mereu nişte pantaloni albi de in şi era ud la fund, râdea lumea de el. I-am zis la un moment dat să-şi pună scutece sau tampoane. Şi încă ceva, vreau să-l întreb dacă tot îi e ruşine că am fost prieteni şi sunt ultimul analfabet şi cocalar, de ce lua bani de la mine când nu avea ce să mănânce şi mai stătea cu cinci persoane în casă, el, fizicianul de renume internaţional” , a reacționat Serghei Mizil.

 

Te-ar putea interesa și: