Evenimentul Zilei > Actualitate > BREAKING NEWS! Sebastian Ghiță DEZVĂLUIE ce a vorbit la Belgrad cu Gușă și Andronic
BREAKING NEWS! Sebastian Ghiță DEZVĂLUIE ce a vorbit la Belgrad cu Gușă și Andronic

BREAKING NEWS! Sebastian Ghiță DEZVĂLUIE ce a vorbit la Belgrad cu Gușă și Andronic

Sebastian Ghiță a intervenit, joi seară, la Antena 3 pentru a comenta fotografia în care apare la Belgrad, alături de jurnalistul Dan Andronic și Cozmin Gușă.

„Eu in Serbia am primit definitiv in fata instantei azil politic. Asta imi da drept deplin ca cetatean, in afara de a vota. De aceea au venit multi si m-au vizitat”

„Sa stiti ca uneori oamenii se intalnesc si fara sa puna tara la cale. Se intalnesc din curiozitate, din prietenie. Cozmin Gusa a venit pur si simplu din curiozitate, Dansul mai vine prin Belgrad ptr ca mai sunt concursuri de judo si este pres al federatiei. E momentul ca toata aceasta agresivitate si agresiune sa se reduca putin. Vremurile lui Kovesi in care romanii erau imp romanilor au trecut. Nu am vazut nimic rau in ce s-a intamplat in aceasta intalnire”.

”Nu s-a pus nimic la cale. Avem viziuni politice diferite, dar asta nu inseamna ca nu putem sa stam de vorba.”

„Sistemul lui Kovesi, construit cu toti astia…domnul Onea este demantelat. Cred ca era aceasta se termina si putem sa ne vedem de viatra si sa traim in conditii sanatoase. Ceea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani nu au fost niste conditii sanatoase”.