Breaking news: Echipa lui Elan Schwartzenberg emite la Realitatea TV

Breaking news: Echipa lui Elan Schwartzenberg emite la Realitatea TV

Emisia Realitatea TV a fost "preluată ostil" duminică seara, începând cu jurnalul de la ora 18, de echipa redacţională patronată de Elan Schwartzenberg.

UPDATE 4. La ora 02.11 e Mihai Tatulici, in reluare. Despre cutremurul din Turcia. Se schimba si stirea de pe banda de sus, in reluare. UPDATE 3. 01.47.Emisiunea se intrerupe din nou, dar revine in doua minute. Pe banda de sus au o singura stire, de cateva ore -Traian Basescu convoaca guvernul maine. Adica azi. UPDATE 2. Au revenit cu o emisiune in reluare. UPDATE 1. La ora o1.25, Realitatea TV si-a intrerupt emisia. Probabil o defectiune tehnica. Angajaţii managerului Sebastian Ghiţă au fost luaţi prin surprindere, constatând, stupefiaţi, că nu mai emit. Contactat de "Evenimentul zilei", Sebastian Ghiţă a declarat, totuşi, că, din punctul lui de vedere, mişcarea era previzibilă şi că nu poate oferi, momentan, amănunte, căci încearcă să remedieze situaţia, din punct de vedere tehnic.

Elan Schwartzenberg nu a putut fi contactat până în acest moment.

Sergiu Toader - arvunit pentru doar 30 de zile

Ne puteți urmări și pe Google News

Elan Schwartzenberg a reuşit să-l readucă la conducerea televiziunii pe Sergiu Toader. Contractul acestuia este, însă, pe perioadă determinată, de numai 30 de zile, precizează sursele EVZ. Mişcarea a fost menită să stopeze valul de demisii, majoritatea angajaţilor Realitatea Media SA optând pentru firma lui Ghiţă, RTV Satellite. Echipa redacţională a lui Elan Schwartzenberg este condusă de Sergiu Toader. Transmisia nu se face de la sediul din Casa Presei, ci de la clădirea Willbrook.

"Preluarea ostilă" a avut loc în condiţiile în care Ghiţă şi Schwartzenberg se înţeleseseră să împartă spaţiul de emisie. Conform acordului, jurnalele urmau a fi împărţite între cele două echipe redacţionale.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Jd-K2zSSE5Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

RTV a lui Ghiţă are deja site şi frecvenţă

Pe de altă parte, Sebastian Ghiţă a declarat public, în repetate rânduri, că este pregătit să deschidă propria televiziune de ştiri, RTV. De altfel, site-ul televiziunii, www.rtv.net, este deja operaţional, la fel ca şi frecvenţa, prin satelitul Eastern Space Systems. CITIŢI ŞI:

  • Sebastian Ghiţă şi Elan Schwartzenberg îşi împart angajaţii
  • 80% dintre angajaţii Realitatea Media şi-au dat demisia şi au optat pentru firma lui Sebastian Ghiţă. Se destramă Realitatea TV?