UPDATE 2 – Cunoscutul criminolog Dan Antonescu spune că Gheorghe Dincă este un ciudat, dar speră să nu fie considerat fără discernământ la expertiză. Antonescu s-a referit la recenta descoperire a unor bucăți de cadavru, despre care Monstrul din Caracal spune că ar fi al Luizei Melencu,

„Este o cooperare care vine puțin târziu. Omul ăsta îi plimbă pe anchetatori. Iată că cei care l-au re-re-reanchetat, l-au convins să spună adevărul pentru că e o diferență între aruncarea în lac sau în pădure. Autorul a spus că a aruncat părți din corpul fetei, asta înseamnă că a și segmentat corpul fetei. E posibil să fi aruncat o parte în Dunăre, o alta parte în pădure”, a declarat Dan Antonescu la Digi24.

El a precizat că urmează să fie făcute expertize antropologice și genetice pentru a se stabili natura acestor rămășițe. „Merg pe ideea că aceste rămășițe umane sunt mult mai importante ca acel telefon”.

„Dacă ar fi să vorbim de strategie de apărare, am greșit bănuindu-l de foarte multă inteligență. El încearcă să-și facă o apărare brută, încercând să nege evidentul. Nu știm ce în mintea lui. Dacă se va dovedi că aceste rămășițe umane sunt ale Luizei, deja vorbim de un criminal în serie”, a mai spus Dan Antonescu.


UPDATE – Anchetatorii au găsit un cadavru într-o pădure de lângă Caracal, la distanță mică  decasa lui Gheorghe Dincă. 

Locul se pare că le-a fost indicat procurorilor chiar de Monstrul din Caracal, astfel că este probabil ca acela să fie trupul Luizei Melencu.


În același timp continuă și verificările de la casa lui Gheorghe Dincă.

Corpul neînsuflețit al acesteia ar fi fost descoperit într-o pădure de lângă Caracal.

Locul în care ar fi fost găsită Luiza Melencu se află foarte aproape de casa lui Gheorghe Dincă.

În momentul dispariției, fata era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, și teniși de culoare albastră.

Știre în curs de actualizare

Te-ar putea interesa și: