Victor Coman, directorul general al Circului Globus, a fost demis de Gabriela Firea, în urma incendiului izbucnit la o anexă care aparţinea ALPAB, instituţie subordonată Primăriei Capitalei, în urma căruia 11 animale au murit axfixiate. Mai mult, edilul-şef a susţinut că a primit ameninţări din partea managerului şi se gândeşte serios să îl dea în judecată. De cealaltă parte, fostul manager se apară spunând că nimic nu este adevărat.

Potrivit unor surse din cadrul Municipalităţii, Firea s-ar fi grăbit să-l demită pe director şi a trimis Corpul de Control să verifice actele instituţiei. Mai mult, în acest moment, Circul Globus este în imposibilitatea de a plăti facturile la utilităţi din cauză că au rămas fără director. „Primarita caută nod în papură. Ştie că l-a dat afară aiurea afara pe Victor Coman şi speră că va găsit nereguli în actele Circului semnate chiar de el. Firea s-a cam pripit, dar nu vrea să recunoască. Ţine prea mult la imaginea ei“, ne-a declarat sursa.

Deşi am cerut să ne pună la dispoziţie dovada prin care managerul de la Globus ar fi ameninţat-o, Gabriela Firea nu a făcut-o până în acest moment.

 

Te-ar putea interesa și: