Evenimentul Zilei > Actualitate > Sezonul patru „Bravo, ai stil! All Stars” a debutat cu o NOUTATE: are propriu IMN interpretat de Alex Velea
Sezonul patru „Bravo, ai stil! All Stars” a debutat cu o NOUTATE: are propriu IMN interpretat de Alex Velea

Sezonul patru „Bravo, ai stil! All Stars” a debutat cu o NOUTATE: are propriu IMN interpretat de Alex Velea

A început un nou sezon „Bravo, ai stil! All stars”, în formula nouă dacă ne referim la juraţi. Cătălin Botezatu a luat locul Iuliei Albu, iar Iulia este pe scaunul lui Răzvan Ciobanu.

Acest sezon reuneşte concurente din toate sezoanele, inclusiv pe cele trei câştigătoare: Silvia, Marisa, Iuliana. Dar, le regăsim şi pe Denisa, Irina, Emiliana, Beatrice, Andreea, Otilia.

O nouă regulă pe care trebuie să o respecte concurentele este că NU au voie să apeleze la stilişti. Ţinând cont că au deja experienţă, cele 11 concurente vor fi nevoite să demonstreze că ştiu să-şi compună ţinutele pentru că au la dispoziție suma de 3 000 de lei pe săptămâna.

O altă noutate în acest sezon este atelierul de croitorie:

„Concurentele acestui sezon au fost foarte bucuroase să afle că există atelierul acesta de croitorie, că îşi pot pune în practică ideile. De exemplu: atunci când te trimite Maurice, de exemplu, să-ţi ajustezi ţinuta, trebuie să te întorci în platou cu un rezultat exceptional. Mai ales că ai la îndemană toate cele necesare şi că te ajută o croitoreasă foarte pricepută. Cred că e provocarea supremă pentru fete“, a spus Ilinca Vandici, potrivit Kanal D.

Bravo, ai stil! All Stars“ va beneficia de propriul imn interpretat de Alex Velea. „M-am gândit că această emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur că am avut şi o muză în compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiraţie. Şi ea, la rândul ei, este îndrăgostită de modă şi de tot ceea ce înseamnă noutăţile în fashion“

„Poţi străluci dacă ai încredere în tine şi ştii să etalezi tot ceea ce ţi-a dăruit mama natură“, a mai declarat artistul, notează Kanal D.