Evenimentul Zilei > Monden > Brad Pitt obține o victorie uriașă în războiul cu Angelina Jolie. A câștigat custodia comună a copiilor
Brad Pitt obține o victorie uriașă în războiul cu Angelina Jolie. A câștigat custodia comună a copiilor

Brad Pitt obține o victorie uriașă în războiul cu Angelina Jolie. A câștigat custodia comună a copiilor

Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor săi împreună cu Angelina Jolie în urma unei îndelungate bătălii în justiție. Judecătorul a decis că „mărturiile actriței nu aveau credibilitate”.

Brad Pitt a câștigă custodia comună a copiilor, în timp ce Angelina Jolie continuă lupta legală. Actorul în vârstă de 57 de ani se luptă în justiţie de aproape cinci ani pentru a obține drepturi egale pentru cei șase copii pe care îi împarte cu fosta sa soție.

O sursă apropiată a declarat că este o „decizie provizorie”, adăugând că Jolie își continuă lupta juridică

O sursă a declarat pentru Daily Mail: „Este atât de ușurat. Singura lui intenție este să petreacă mai mult timp cu copiii”.

Actrița în vârstă de 45 de ani își va continua lupta și a declarat că hotărârea judecătorului este mai degrabă o „decizie provizorie”. „Custodia comună nu este problema la care se opune Angelina, au existat alte probleme de îngrijorare, dar procedurile judiciare sunt închise și sigilate”, a spus sursa.

Jolie și Pitt sunt părinți a șase copii, dintre care cinci minori: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, 12 ani.

Angelina a încercat să-l demită pe judecătorul privat pe care l-au angajat să se pronunțe asupra cazului în documentele depuse luni Curții de Apel District II din California.

Avocații lui Jolie au susținut că judecătorul „nu a reușit să ia în considerare în mod adecvat … contribuția cu privire la experiențele, nevoile sau dorințele lor”, ceea ce încalcă un cod legal de stat care permite minorilor de la 14 la 17 ani să depună mărturie.

Pe de altă parte, echipa de avocaţi a lui Pitt s-a retras, spunând că judecătorul „a desfășurat o procedură extinsă în ultimele șase luni într-o manieră temeinică și echitabilă și a ajuns la o hotărâre provizorie după audierea experților și a martorilor”.

Ce acuzații i se pun în cârcă lui Pitt

Jolie a cerut divorțul în 2016 – citând „sănătatea familiei” – în urma unui conflict într-un zbor privat din Franța către Los Angeles, în care l-a acuzat pe Pitt că s-a comportat abuziv față de fiul lui Maddox, care la acea vreme avea 15 ani. Brad nu s-a confruntat cu nicio acuzație în legătură cu incidentul menționat, pe fondul anchetelor FBI și al serviciilor sociale.

Angelina și Brad s-au întâlnit în timp ce lucrau la platoul de filmare la Domnul și doamna Smith, în 2004, în timp ce era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Ambii actori au susținut că nu au fost infideli în ciuda faptului că s-au îndrăgostit în timp ce lucrau împreună, iar Aniston a cerut divorțul în martie 2005, după cinci ani de căsătorie, scrie Daily Mail.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: