Pitt a fost surpriza petrecerii de 50 de ani a actriței care s-a ţinut aseară la Sunset Tower Hotel, Hollywood. Actorul, în vârstă de 55 de ani, şi-a făcut intrare obișnuită la hotelul unde fosta sa soție, care a împlinit 50 de ani, a dat o petrecere mare. Actorul avea părul lung dat pe spate sub o şapcă după cum se observă şi în fotografie.

Printre invitaţi  au fost Gwyneth Paltrow, John Mayer, Katy Perry, alături de prietenul său Orlando Bloom. Au mai participat George și Amal Clooney, Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres, Kate Hudson, Demi Moore și Jennifer Meyer.

Au rămas prieteni de-a lungul relației sale rele cu Angelina Jolie

Presa mondenă spune că ar fi iar împreună dar, potrivit apropiaţilor, celor două vedete, Brad şi Jennifer au rămas foarte buni prieteni, aşa că prezenţa fostului soţ la petrecere nu trebuie interpretată altfel.  Mai mult, se pare că Pitt şi Charlize Theron sunt într-o relaţie de câteva luni, dar neconfirmată oficial de cei doi actori.

 

 

Mergând în stil: Jennifer, a cărui zi de naștere se încadrează în 11 februarie, a participat la soirée în stil ochi-prinderea, ieșind într-un elegant toate negru jumpsuit cu criss-cruce detalii pe partea din spate

 

TROY PREMIERE NY

 

Te-ar putea interesa și: