Boy George, arestat

Boy George, arestat

Artistul a fost acuzat de rapire si privare de libertate, informeaza mirror.co.uk.

Auden Carlsen, in varsta de 28 de ani, a spus politiei ca a sosit la apartamentului lui George dupa ce acesta i-a cerut sa-i pozeze pentru o serie de fotografii.

Barbatul a adaugat ca dupa ce a intrat in locuinta fostului membru al trupei Culture Club acesta si un alt barbat l-au legat cu catuse de un zid.

Carlsen a spus ca a facut cunostinta cu George pe un site de internet destinat homosexualilor, dar ca a fost de acord sa-l viziteze in calitate de model si nu de escorta. Pentru serviciile sale, Carlsen urma sa fie platit cu 400 de lire sterline.

Ne puteți urmări și pe Google News

Politia metropolitana a declarat ca starul a fost eliberat pe cautiune si urmeaza sa apara in fata magistratilor.

Anul trecut, Boy George a lasat scena muzicala pentru a matura timp de cinci zile strazile orasului New York, ca ore de munca in serviciul comunitatii.

Boy George, pe numele sau real George O'Dowd, a fost arestat la New York in 2005, pentru posesie de cocaina, drogurile fiind gasite in apartamentul sau din Manhattan, in urma unei descinderi a politiei.

Cantaretul a fost de acord sa urmeze un tratament de dezintoxicare si sa pledeze vinovat pentru faptul ca a chemat politia fara motiv, un delict minor pentru care a fost condamnat la cinci zile de munca in folosul comunitatii si la plata unei amenzi de o mie de dolari.