Evenimentul Zilei > Monden > Borcea a șocat pe toată lumea. Ce face în plină pandemie? Imagini ireale
Borcea a șocat pe toată lumea. Ce face în plină pandemie? Imagini ireale

Borcea a șocat pe toată lumea. Ce face în plină pandemie? Imagini ireale

În plin haos provocat de coronavirus, Cristi Borecea umblă pe la saloanele de înfrumusețare

Zilele trecute, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au vizitat salonul de înfrumusețare al Mihaelei Borcea, unde fostul boss al Dinamo a fost surprins în ipostaze ireale.

Dacă oamenii poartă mască împotriva virușilor, Borcea o poartă împotriva cearcănelor. Ei bine, Borcea a fost sa salonul fostei sale soții pentru a se răsfăța cu un tratament de înfrumusețare și a își estompa astfel cearcănele.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au donat 100,000 de mii de euro pentru spitale, scrie Cancan.

„Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100.000 euro. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.