Ferma se găsește în Cetate, județul Dolj. „Este o fermă destul de mare. Borcea l-a împrumutat pe Nețoiu cu o sumă de bani, iar în contul banilor a preluat ferma. Acolo e o zonă foarte bună pentru grâu și rapiță, dar și pentru porumb și floarea soarelui”, au dezvăluit surse apropiate celor doi, pentru Libertatea.ro.

Borcea și Nețoiu au rămas apropiați chiar dacă ultimul s-a retras definitiv de la Dinamo în 2006 și, ulterior, din fotbalul românesc. I-a unit, pare-se faptul că amândoi au avut de ispășit pedepse și în cadrul „Dosarului Transferurilor”, Nețoiu ieșind mai devreme. Cei doi s-au revăzut prima dată după pușcărie la finele lunii septembrie 2018, atunci când Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit la Budapesta, Nețoiu fiind, de altfel, printre puținii invitați din lumea fotbalului.

În ciuda condamnărilor, Borcea a  rămas în continuare bogat: afacerea cu gaz e încă pe profit, mai are hoteluri, în zona Litoralului românesc, deține diverse proprietăți imobiliare și un pub la ștrandul Crângași, și, mai nou, a decis să se apuce de agricultură.