Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombastic girls, zeiţele care au cele mai frumoase forme din lume. Nimeni nu regretă click-urile – Galerie foto
Bombastic girls, zeiţele care au cele mai frumoase forme din lume. Nimeni nu regretă click-urile – Galerie foto

Bombastic girls, zeiţele care au cele mai frumoase forme din lume. Nimeni nu regretă click-urile – Galerie foto

Natura a fost generoasă cu femeile din imagini. Şi unde n-a fost destul de generoasă natura, a intervenit chirurgul estetician.

Rezultatele finale ale acestor intervenţii au generat una dintre cele mai apreciate galerii foto la nivel mondial. Se poate spune cu uşurinţă că sunt cele mai voluptuoase femei din lume.

De aici şi supranumele pe care l-au căpătat de la fani: Bombastic girls. Nimic exagerat în această titulatură. Cine nu crede este invitat să aprecieze dacă există vreo exagerare sau nu.

Deşi gusturile nu se discută, noi garantăm că Bombastic girl este un supranume foarte inspirat şi care s-a viralizat pe reţelele de socializare. Vizionare plăcută.

Sursă foto: klyker.com

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.