Chiar dacă, anul trecut, Rellys Tonu a susținut cu vehemență că vrea să se retragă din lumina reflectoarelor și să lase în urmă trecutul fulminant, fostul ”iepuraș” Playboy pare că vrea să revină în forță pe scena mondenă, scrie Cancan.

Tânăra a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiție și s-a lăsat fotografiată 100% goală. Singurul articol vestimentar pe care sexoasa l-a folosit a fost o haină de blană care i-a mângâiat trupul bine definit. Cum este o adevărată profesionistă, Rellys Tonu, pur și simpli, s-a jucat cu obiectivul camerei de fotografiat și s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale posturi. Cu siguranță, rezultatul ședinței foto este de-a dreptul exploziv și nerecomandat cardiacilor.

„Viață de celibatară este frumoasă , nu la fel de frumoasă că atunci când ești îndrăgostită, dar abia acum am învățat să mă bucur de viață și fără un partener . Sunt fericită și am învățat să mă bucur de singurătate … vorba aia: mai bine singur decât într-o companie proastă!”, a mărturisit Rellys Tonu.

În vârstă de 28 de ani, Rellys, pe numele ei real Raluca Tonu, este una dintre cele mai apreciate românce. Tânăra care este originară din Timișoara a cunoscut celebritatea și a devenit un model de succes

Te-ar putea interesa și: