Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă la Caracal. Amanta criminalul, la audieri
Bombă la Caracal. Amanta criminalul, la audieri

Bombă la Caracal. Amanta criminalul, la audieri

Amanta lui Gheroghe Dincă, femeia cu care inculpatul se întâlnea înainte de comiterea ororilor, va ajunge în faţa oamenilor legii.

Anchetatorii reiau căutările la casa lui Gheorghe Dincă. Pentru că mandatul în baza căruia s-au făcut percheziţii a expirat, anchetatorii au obţinut unul nou, pentru următoarele zece zile. Astfel, căutările de amploare continuă la locuinţa inculpatului.

La locuinţa groazei se va interveni cu buldozere şi excavatoare pentru a se căută noi probe sub casă, dar şi în pereţi. La faţa locului este aşteptat şi Gheorghe Dincă, totul urmând a se întâmpla sub privirile sale, scrie Spynews.

După ce săptămâna trecută cinci bărbaţi, apropiaţi ai lui Gheorghe Dincă, au fost duşi la audieri, acum este aşteptată şi o femeie despre care se crede că ar fi avut o relaţie cu inculpatul. Vecinii lui Dincă spun că cei doi au început să se întâlnească după ce soţia sa a plecat de acasă. Potrivit celor spuse de vecini, femeia este înaltă, subţirică şi poartă ochelari negri. Aceasta ar fi fost văzută de mai multe ori în curtea lui Gheorghe Dincă, ar fi văduvă şi mamă a unui băiat de 18 ani, transmite România TV.

Odată ajunsă în faţa poliţiştilor, femeia ar putea fi un real ajutor pentru anchetă, oamenii legii luând în calcul posibilitatea ca aceasta să deţină informaţii importante atât despre inculpat, cât şi despre ce se întâmpla în casa groazei.