Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în televiziune. Cum l-a bătut Ciutacu pe Gâdea. Prezentatorul RTV a savurat momentul
Bombă în televiziune. Cum l-a bătut Ciutacu pe Gâdea. Prezentatorul RTV a savurat momentul

Bombă în televiziune. Cum l-a bătut Ciutacu pe Gâdea. Prezentatorul RTV a savurat momentul

Rivalitatea pentru audiență între Antena 3 și România TV este binecunoscută. Dacă până acum postul Trustului Intact domina clasamentul, iată că a apărut surpriza. Ciutacu l-a învins pe Gâdea.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, realizatorul România TV, Victor Ciutacu, și-a savurat momentul de glorie.

„Sigur, de regula, emisiile postului nostru sunt realizare și moderate de niște anonimi cu maști pe față; un soi de Carla’s Dreams pe tv pe care mâzgălicii de la site-urile de media nu au cum s-i identifice. Dar, pentru că a venit momentul deconspirării, ăsta e adevărul care doare: Ciutacu a avut, în iulie 2019, cel mai vizionat talk show zilnic în România” , a scris cunoscutul jurnalist, Victor Ciutacu, pe pagina sa de socializare.

Potrivit pagimademedia.ro, Antena 3 a dat cele mai multe talk show-uri din topul lunii iulie. România TV, în schimb, le-a dat pe cele mai urmărite în a doua lună de vară.

Punctul Culminant, de la România TV,  emisiune moderată de Victor Ciutacu, este cel mai vizionat talk show zilnic. A fost lider la nivel național, dar și la orașe și pe segmentul comercial.

A avut o medie de audiență de aproximativ 662.000 de telespectatori, în toată țara.

La ceva distanță și Realitatea TV are un singur talk show în top – Legile Puterii, cu Denise Rifai. La fel și TVR 1 – România 9, cu Ionuț Cristache.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: