Evenimentul Zilei > Economie > Bomba despre McDonald’s! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Deși…
Bomba despre McDonald’s! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Deși…

Bomba despre McDonald’s! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Deși…

McDonald’s va prepara burgerii vegani pe același grătar pe care  este pregătită şi carnea.

Un nou tip de burger, și anume pe bază de legume, este testat de McDonald’s, anunță cancan.ro. Compania americană a anunțat testarea, în Canada, a noului burger din legume, numit  P.L.T.. Compania rivală Mc Donald’ s, și anume  Burger King, a lansat un burger fără carne  în august, transmite CNBC.

Prin lansarea burgerilor veggie, lanțurile fast food pot atrage clienți diferiți, în special  consumatorii care doresc să mănânce cât mai puțină carne. Un nou tip de burger, și anume pe bază de legume, este testat de McDonald’s. McDonald’s va prepara burgerii vegani pe același grătar pe care  este pregătită şi carnea.

Această decizie este luată deoarece  cei mai mulţi dintre clienții, și anume un procent de 95 la sută, au cumpărat un burger veggie dar au cumpărat și un burger de vită în ultimul an. Testarea noului tip de burger în 28 de restaurante canadiene nu înseamnă neapărat că noul tip de burger va fi și lansat și că va deveni o oferta permanentă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.