Evenimentul ZileiMondenBombă despre Bianca Drăgușanu. Zeci de mii de euro pentru câteva minute!

Bombă despre Bianca Drăgușanu. Zeci de mii de euro pentru câteva minute!

Bombă despre Bianca Drăgușanu. Zeci de mii de euro pentru câteva minute!
Bianca Drăgușanu dă din casă. Cu ce sumă colosală a plecat de pe platourile Asia Express? Zeci de mii de euro pentru câteva minute.

Bianca Drăgușanu a participat în sezonul doi al emisiunii ”Asia Express”, difuzată de Antena 1. Alături de ea s-a aflat sora sa, Oana, scrie Cancan.

Surorile au luat parte la ”ultima șansă” și au participat la o probă… specială. Au fost nevoite să miroasă și să recunoască mai multe condimente în limba locală din Sri Lanka.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a fost, de altfel, și momentul în care Bianca Drăgușanu și-a ”ieșit din pepeni” și a folosit un limbaj ceva mai colorat. Bianca Drăgușanu a rămas 14 zile la ”Asia Express”, însă pentru asta s-a ales cu o sumă impresionantă. 20.000 de euro a încasat Bianca Drăgușanu pentru cele două săptămâni în care a participat la emisiune, asta în vreme ce alți concurenți au primit… 30.000 euro pentru întregul sezon.

În această toamnă, alte 9 perechi s-au înscris în cursa care va începe în Filipine și se va termina în Taiwan. Vedetele trebuie să-şi găsească singure mâncare, cazare şi transport cu doar un singur euro pe zi. Trebuie să menționăm că cel de-al al treilea sezon al showului ”Asia Express” va fi difuzat în primăvara anului viitor.


Accesează: