Bianca Drăgușanu a participat în sezonul doi al emisiunii ”Asia Express”, difuzată de Antena 1. Alături de ea s-a aflat sora sa, Oana, scrie Cancan.

Surorile au luat parte la ”ultima șansă” și au participat la o probă… specială. Au fost nevoite să miroasă și să recunoască mai multe condimente în limba locală din Sri Lanka.

Acesta a fost, de altfel, și momentul în care Bianca Drăgușanu și-a ”ieșit din pepeni” și a folosit un limbaj ceva mai colorat. Bianca Drăgușanu a rămas 14 zile la ”Asia Express”, însă pentru asta s-a ales cu o sumă impresionantă. 20.000 de euro a încasat Bianca Drăgușanu pentru cele două săptămâni în care a participat la emisiune, asta în vreme ce alți concurenți au primit… 30.000 euro pentru întregul sezon.

În această toamnă, alte 9 perechi s-au înscris în cursa care va începe în Filipine și se va termina în Taiwan. Vedetele trebuie să-şi găsească singure mâncare, cazare şi transport cu doar un singur euro pe zi. Trebuie să menționăm că cel de-al al treilea sezon al showului ”Asia Express” va fi difuzat în primăvara anului viitor.