Evenimentul Zilei > Monden > Bombă despre Andreea Bălan. Scandalul nu s-a terminat: „Nu a povestit totul…”
Bombă despre Andreea Bălan. Scandalul nu s-a terminat: „Nu a povestit totul…”

Bombă despre Andreea Bălan. Scandalul nu s-a terminat: „Nu a povestit totul…”

Se pare că divorțul de George Burcea o urmărește încă pe celebra cântăreață din România. Povestea pare a fi departe de a se fi încheiat.

Bunica cântăreței din România este foarte afectată de divorțul care a zguduit lumea showbizului. Scandalul drogurilor se pare că a ajuns și la urechile ei, scrie Cancan.

„Bunica Andreei, cea de lângă Ploiești, din partea mamei, nici nu mai iese din curte. Că satul este mic, lumea vorbește, e curioasă, vecinii îi pun multe întrebări și ea… suferă și ea de nefericirea Andreei. Ea l-a îndrăgit foarte tare pe George.

Bunica merge des la București să-și vadă strănepoatele, merge Andreea după ea cu mașina sau mama Andreei și o ia și o duce la București. Bunica ei mai speră ca nepoata ei și George să se împace. Andreea încearcă să o protejeze, să nu îi arate că suferă, nu îi povestește tot ce s-a întâmplat între ea și George, dar ea mai află de la televizor.

Andreea și bunica ei au o relație foarte apropiată, este bunica la care Andreea a crescut… toate vacanțele și le petrecea la ea, la țară, la curte”, au declarat surse din anturajul vedetei.