Evenimentul Zilei > Monden > Bomba anului vine din sport. Anunțul a înnebunit internetul. Fanii sunt în delir
Bomba anului vine din sport. Anunțul a înnebunit internetul. Fanii sunt în delir

Bomba anului vine din sport. Anunțul a înnebunit internetul. Fanii sunt în delir

Tenismenul Marius Copil a anunțat pe Facebook că va deveni tată în luna ianuarie 2020, el urmând să aibă un băiat

Anunț bombă făcut de un celebru tenismen din România. Marius Copil a dezvăluit că va deveni tată, el postând și o fotografie cu iubita sa care este gravidă. Sportivul a dezvăluit și faptul că primul lui copil va fi băiat, scrie cancan.roRamona, iubita lui Marius Copil, va naște în februarie 2020.

 It’s a boy! (n.r.: Este băiat!)👶🏼❤ În curând, o minune ne va umple sufletele de fericire! Aștept cu entuziasm momentul magic în care îl voi ține pentru prima dată în brațe. (…)#HappyMoments”, a scris Marius Copil pe Facebook.

Familia sportivului dar și cei apropiați l-au felicitat pe sportiv pentru faptul că va deveni tată. Marius Copil a povestit pe blogul sau cum a aflat că va deveni tată .

Stand întins, cu ochii închiși și căștile pe urechi, înaintea unui meci din perioada turneului de la llkely, primesc un apel video de la iubita mea. Era foarte entuziasmată și nu știa cum să îmi dea vestea cea mare. După ce mi-a spus că vom fi părinți, am rămas blocat și nu am mai știut ce să spun de fericire. De fapt, am spus un simplu: «Interesant…»

Realizând că eram într-o ușoară stare de șoc, mi-a dat puțîn timp să înmagazinez informația.

M-am ridicat imediat și am fugit către antrenorul meu, Andrei Pavel, care se uită la un meci de tenis, să îi spun vestea cea mare. Eram amândoi foarte fericiți. Am văzut entuziasmul pe față lui când a început să îmi povestească cum a fost pentru el atunci când a fost pus în aceeași situație.

Părinților le-am spus abia după 1-2 săptămâni.

Discuția cu mama a fost comică și a sunat cam așa:

Eu: Mama, vom avea un nou membru în familie!
Mama : Oooo, l-ai dat pe Thor la montaj? I-ai găsit o pisica? (pentru cei care nu știu, Thor este motanul meu).

După toate aceste întâmplări frumoase, acum îmi doresc să împărtășesc vestea și cu voi, cei care mă urmăriți și îmi sunteți alături indiferent de rezultate.

Ramona se simte foarte bine, are o sarcina ușoară și abia așteaptă momentul magic în care îl va vedea pentru prima dată pe micuțul nostru. Bebelușul își face simțită prezența tot mai mult, îi place să dea din piciorușe, dar în rest este cuminte.

Suntem recunoscători și fericiți pentru minununea cu care am fost binecuvântați!

Sper că de acum încolo sarcina să decurgă fără probleme și să avem o naștere ușoară.”, a scris  tenismenul pe blogul său oficial.