Evenimentul Zilei > Monden > Bogdan Vlădău, despre jurații de la Vocea României: Sunt „rușinați” de ce trebuie să spună
Bogdan Vlădău, despre jurații de la Vocea României: Sunt „rușinați” de ce trebuie să spună

Bogdan Vlădău, despre jurații de la Vocea României: Sunt „rușinați” de ce trebuie să spună

Într-un interviu în exclusivitate pentru EVZ, vedeta a vorbit despre viitorul alături de modelul Gina Chirilă, dar și despre culisele show-ului muzical de la ProTV

Unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din showbizul autohton, Bogdan Vlădău e decis să își schimbe radical viața. Anul acesta renunță la burlăcie și, după evoluția nu tocmai strălucită de la Vocea României, lasă muzica în plan secund. Totuși, el va concura în una dintre edițiile viitoare ale emisiunii „Roata Norocului”, de la Kanal D, pentru Bobi Antonio, un puști de 12 ani. Copilul, care este în clasa a V-a, locuiește cu părinții săi într-o casă „improvizată”, pe pământ bătătorit. Familia se încălzește cu lemne sau plastice, și nu are apă curentă. Băiatul visează să devină un fotbalist la fel de bun precum Adi Popa– Evenimentul Zilei: Spuneai că vrei un copil în 2016? Ce fel de tată crezi că vei fi?

– Bogdan Vlădău: Nu știu dacă va venit pe lume copilul în 2016, cred că acest lucru depinde și de voinȚa divină. Deocamdată, noi vom pleca din țară 2-3 luni, în Asia. Logodnica mea are un contract în China, două luni, și am hotărât să merg și eu cu ea, apoi vom merge într- o vacanță. Mă cam sperie direcția în care o ia societatea de astăzi și cred că va trebui să fiu destul de autoritar, mai ales dacă voi avea o fată.

– Cum au reacționat fanele când ai anunțat planurile de nuntă?

– Orice bărbat este normal să se însoare la un moment dat pentru că în această viață sunt două variante: ori te călugărești, ori te căsătorești.

– Ai fost criticat dur de jurații de la Vocea României. Te-ai supărat?

– Nu, ăsta este jobul lor. Ei trebuie să facă show acolo. Cred că de multe ori și ei sunt „rușinați” de ceea ce trebuie să spună pentru că este un show. Eu sunt de părere că aceste emisiuni concurs din România și din lume nu sunt niște concursuri, ci niște show-uri tv.

– Ce proiecte ai?

– Vreau să dezvolt proiectul meu cu Victor Slav, fiitare.com; facem din asta un brand, vom intra cu produse pe piață, îl vom duce la nivelul următor. Cu muzica, deocamdată, nu am o direcție anume