Evenimentul Zilei > Monden > Bobonete a câștigat 411.000 euro cu Las Fierbinți, dar Văncică e campionul câștigurilor. Sumă uriașă
Bobonete a câștigat 411.000 euro cu Las Fierbinți, dar Văncică e campionul câștigurilor. Sumă uriașă

Bobonete a câștigat 411.000 euro cu Las Fierbinți, dar Văncică e campionul câștigurilor. Sumă uriașă

Serialul Las Fierbinți este ca o mană cerească pentru actori, regizori și toți cei care lucrează în echipa de producție. Viața tuturor s-a schimbat de la un an la altul, când a fost clar că serialul difuzat la Pro TV este din ce în ce mai urmărit de români. Evident, și câștigurile au fost pe măsură, iar printre actorii care câștigă cel mai bine datorită sitcomului sunt Mihai Bobonete și Adrian Văncică.

Spre exemplu, lui Adrian Văncică (n.r. – cel care îl interpretează pe Celentano), Las Fierbinți i-a schimbat atât de mult cariera încât a decis să demisioneze de la Teatrul Nottara. Actorul lucra de 15 ani la teatrul situate pe bulevardul General Gheorghe Magheru 20 (București).

Conform informațiilor obținute de jurnaliștii site-ului cancan.ro, Văncică încasează 1.500 euro pentru fiecare episod al serialului difuzat de la Pro TV. De cealaltă parte, Bobonete primește 1.000 pentru fiecare apariție în sitcomul care a ajuns la al 19-lea sezon.

Cei doi au o relație apropiată și în afara platourilor de filmare, astfel că de-a lungul anilor au susținut împreună mai multe spectacole de stand up comedy.

„Se pare că Adrian și-a negociat bine veniturile, iar lunar încasează sume chiar frumușele. Însă actorului nu i-a fost așa ușor să intre în pielea personajului, pentru că rolul nu a fost unul chiar atât de simplu de interpretat.

Rol mai greu, onorariu pe măsură

Așadar, suma pe care o primește este una binemeritată. A doua cea mai mare sumă încasată de către un actor care joacă în serialul Las Fierbinți este de 1.000 de euro. Cel care beneficiază de această sumă este Bobonete.

foto: facebook.com/purceaua

El joacă cu rolul cârciumarului în serial. Acești bani îi încasează încă din anul 2012, atunci când a început filmările″, arată se arată pe cancan.ro. Conform informațiilor publicate pe ro.wikipedia.org despre desfășurarea serialului Las Fierbinți, la 27 mai 2021 s-a ajuns la episodul 411.

Așadar, la un calcul simplu, Bobonete a câștigat 411.000 euro pentru rolul său, în timp ce Văncică a încasat 616.500 euro până la finalul lunii mai. Altfel, amintim că la 7 octombrie 2021, serialul Las Fierbinţi a atins cea mai mare audienţă din ultimul sezon.

În cele 60 de minute, Pro TV a înregistrat o medie de peste 2,16 milioane de telespectatori pe minut.  Totuși, când a început emisiunea Masked Singer, diferenţa dintre cele două producţii a fost de peste un milion de telespectatori.

foto: facebook.com/purceaua