Evenimentul Zilei > Actualitate > BMW-ul în care se afla TUPAC când a fost ucis este scos la vânzare! Care este suma cu care poate fi achiziţionat
BMW-ul în care se afla TUPAC când a fost ucis este scos la vânzare! Care este suma cu care poate fi achiziţionat

BMW-ul în care se afla TUPAC când a fost ucis este scos la vânzare! Care este suma cu care poate fi achiziţionat

Rapperul Tupac a fost ucis pe data de 13 septembrie 1996, când a fost împuşcat mortal în propria maşină, care acum este scoasă la vânzare potrivit TMZ.

Maşina nu va fi scoasă la licitaţie, dar va fi vândută celui care va plăti 1,5 milioane de dolari pentru a o achiziţiona, potrivit TMZ.

Tupac Amaru Shakur, cunoscut sub numele de 2Pac, Makaveli sau doar Pac, a fost un artist american renumit pentru stilul plin de vervă pe care îl practica în muzică, pentru cariera de actor şi pentru activitatea socială. Este cunoscut în „Guinness Book of World Records“ ca fiind rapperul cu cele mai multe vânzări de albume din lume, peste 120 de milioane, 65 de milioane doar în America.

Înainte de a fi asasinat, Tupac a "driblat" moartea în 1994, după ce a fost împuşcat de 5 ori în noaptea de 30 noiembrie şi jefuit într-o cameră de studio din Manhattan, New York, de către doi bărnaţi de culoare ce purtau cagule pe faţă. Două dintre gloanţele care l-au atins au fost în cap, dar, ca prin minune, Tupac a supravieţuit atunci.

Doi ani mai târziu, pe 13 septembrie 1996, el nu mai reuşea să fenteze moartea, fiind împuşcat şi declarat decedat la spital.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.