Evenimentul Zilei > Sport > Blat sau întâmplare? Rezultatul care a uimit întreaga planetă | VIDEO
Blat sau întâmplare? Rezultatul care a uimit întreaga planetă | VIDEO

Blat sau întâmplare? Rezultatul care a uimit întreaga planetă | VIDEO

„Sportul Alb” a fost marcat de o evoluție surprinzătoare a unui tenismen din Ucraina. Episodul a șocat fanii acestui sport, iar partida este suspectată de blat.

În runda inaugurală a calificărilor turneului ITF de la Doha, M15, una dintre partide a lăsat multe semne de întrebare. Să fi fost jucătorul atât de slab, sau a trântit partida?

Este vorba despre ucraineanul Artem Bahmet (27 de ani), care nu a reușit să câștige niciun punct în confruntarea cu thailandezul Krittin Koaykul (24 de ani), scor 0-6, 0-6, după doar 20 de minute de joc! În total, asiaticul a câștigat toate cele 48 de puncte ale meciului.

Potrivit imaginilor video, tenismenul din Ucraina pare să fi evoluat pentru prima dată într-un meci de tenis. Fără serviciu, fără joc normal de picioare, fără nicio legătură cu tenisul. Până la ora partidei, acesta nu exista nici măcar în clasament.

Totuși, presa din Spania a notat că Bahmet ar fi debutat, astfel, în circuitul profesionist. Juranaliștii iberici au mai scris că acesta ar fi manager de jucători și că s-a înscris în turneu din cauza lipsei de jucători. Totodată, ucraineanul este acuzat că a pariat împotriva sa în acest meci.