Paola Builes Aristizabal a fost desemnată cea mai frumoasă columbiană din Antioquia. Cu câteva luni înainte de marea finală, în care trebuia desemnată cea mai frumoasă femeie din ţară, organizatorii concursului Miss Columbia au dat peste mai multe fotografii ale acesteia şi au considerat că bikini pe care Aristizabal îi purta era inadecvaţi.

Organizatorii concursului au considerat că o parte din fotografiile acesteia încălcau regulile competiţiei. Builes, în vârstă de 21 de ani, a câştigat duminică titlul în Antioquia şi, a doua zi, imaginile "incriminante" au fost făcute publice de către fanii unei aspirante la titlu. Astfel, Builes a pierdut titlul în Antiquoia şi a ratat şansa de a participa la marea finală, din luna noiembrie, scrie The New York Daily Times.

Columbiana se consideră discriminată şi a declarat că fotografiile erau publice de acum doi ani. Ea este dezamăgită, cu atât mai mult cu cât a refuzat mai multe oferte de a lucra în modelling, pentru a nu-şi periclita şansele de a câştiga titlul.