Evenimentul Zilei > Actualitate > Big Brother în comuna primarului-gigolo. Regula 1 a unui nou ales: reziliezi contractele cu firmele foştilor
Big Brother în comuna primarului-gigolo. Regula 1 a unui nou ales: reziliezi contractele cu firmele foştilor

Big Brother în comuna primarului-gigolo. Regula 1 a unui nou ales: reziliezi contractele cu firmele foştilor

Edilul care a fugit cu amanta la câteva sătămâni după instalare, vrea o comună ferită de hoţi şi a instalat mai multe camere de supraveghere. El a renunţat la contractul cu firma de pază, încheiat de fosta administraţie

De la el din birou, Claudiu Florin Coman urmăreşte tot ce mişcă în comuna Sânandrei. Hoţii şi huliganii din comuna timişeană nu mai pot acţiona în voie. Edilul a montat 10 camere de luat vederi, care funcţionează 24 de ore din 24. Momentan acestea sunt în centrul comunal, dar reţeaua va fi extinsă şi în satele aparţinătoare Carani şi Covaci.

Edilul a rezilit contractual cu fosta firmă de pază a comunei, după ce mai multe locuinţe de la periferie au fost prădate de hoţi, apoi a montat camerele de supraveghere. „Am început cu un sistem de supraveghere. Am montat zece camere de luat vederi în centrul Sânandreiului. Luna viitoare, alte zece camere vor fi montate la Carani, iar apoi la Covaci. Sunt multe probleme pe care sperăm să le rezolvăm pe această cale. Chiar zilele trecute s-au spart câteva locuinţe la periferie. Au fost mereu evenimente neplăcute la noi, efectiv se fură din gospodării”, spune Coman.

Potrivit primarului, infractorii care vor fi surprinşi de camerele video vor fi arătaţi întregii comunităţi în ziarul local, „Foaia Satului”, pentru a-i face de ruşine.
Claudiu Florin Coman, 33 de ani, se află la primul mandat de primar. El s-a remarcat până acum prin aceea că, imediat după ce a fost investit în funcţie a fugit de acasă cu amanta, nimeni alta decât soţia celui care i-a finanţat campania electorală.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News