Bianca Drăgușanu își scoate la vânzare apartamentul din Dubai. Motivul și prețul cerut

Bianca Drăgușanu își scoate la vânzare apartamentul din Dubai. Motivul și prețul cerut Bianca Drăguşanu. Sursa foto: Facebook

După doi ani de la achiziționare, Bianca Drăgușanu a decis să pună în vânzare apartamentul său din Dubai. Pe contul său de socializare, vedeta a explicat motivele care au stat la baza acestei decizii, precum și suma pe care o solicită pentru imobil.

Bianca Drăgușanu spune că apartamentul este unul foarte frumos și susține că va face investiții mai mari pe viitor.

Ce preț cere Bianca Drăgușanu pe apartamentul din Dubai

Aceasta spune că prețul de vânzare este unul bun având în vedere poziționarea și aspectul imobilului, iar suma se ridică la aproape jumătate de milion de euro.

De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită că pot să vă anunț că pot să-l și vând. Deci, cine este interesat să aibă un apartament în Dubai, poate să îmi scrie pe Instagram, pentru detalii.

Ne puteți urmări și pe Google News

O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai. Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay.

Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (….) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Prețul cerut este de 440.000 de euro.

Bianca Drăgușanu

Sursa foto: Intagram/ Bianca Drăgușanu

Tot ce și-a cumpărat a făcut-o pe proprii ei bani

Bianca a ținut să le menționeze fanilor ei că apartamentul a fost cumpărat din banii ei, la fel ca toate celelalte proprietăți și mașini pe care le deține.

Ea spune că și poate demonstra acest lucru gurilor rele care se îndoiesc de ea și de abilitățile sale.

„Tot ce am, case, mașini și alte bunuri, sunt cumpărate doar de mine, deși unii ar spune că sunt primite cadou. Ar fi fost frumos, dar nu e adevărat! Și asta se poate demonstra”, este un alt mesaj publicat de Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu

Sursa foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu s-a mutat la casă

Aceasta anunța în vara anului trecut cu mare entuziasm că, după multe sacrificii, poate în sfârșit să se mute.

Noua casă a Biancăi Drăgușanu dispune de mai multe încăperi, toate vopsite în alb, iar mai multe persoane au fost angajate pentru a-i pune la punct casa mult visată.

„Sunt fericită să vă anunț că mă mut. Dar mutarea asta presupune sacrificii”, a spus atunci Bianca Drăgușanu, vizibil entuziasmată.

Aceasta a postat mai multe clipuri video din noua sa locuință, iar din imaginile postate se vede o impresionantă casă, vopsită în alb și tonuri de gri.