E vară, e soare, vedetele sunt… aproape goale. Reprezentantele sexului frumos dau fuga la mare, iar aparițiile lor sunt inedite. Zânele din showbiz aleg costume de baie, care să le pună în evidență formele fără cusur. Fie că sunt formate din două piese sau dintr-una singură, vedetele vor să capteze atenția atunci când își fac apariția pe plajă.

Însă nu costumul de baie reprezintă piesa de rezistență, ci… posteriorul! Fie că au fost înzestrate de la Mama Natură cu un posterior bombat, fie că au trecut pragul medicului estetician, fie că l-au lucrat intens la sală, vedetele noastre au grijă de… „piesa lor de rezistență”.

Iar atunci când slipul nu stă cum trebuie ori se ”murdăresc” cu nisip, reprezentantele sexului frumos încing atmosfera pe plajă cu atingerile senzuale pe posterior.

Din topul vedetelor nu lipsesc: Roxana Vancea, Bianca Drăgușanu, Gina Pistol, Ruby, Lora, Andra Măruță, Andreea Mantea, Daniela Crudu, Simona Trașcă și Loredana Chivu. Sunt doar câteva exemple din showbiz.

Iar în top se regăsesc și Andreea Bălan, Valentina Pelinel, Roxana Nemeș, Monica Orlanda, Oana Zăvoranu și Florentina Raiciu, scrie Cancan.


După ce s-a incins bine la soare, pe plajă, Bianca a continuat distracţia într-unul din cluburile selecte din staţiunea Mamaia.

În club, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut în compania unui cuplu de prieteni.

„Super frumoși și fericiți”, „Minunați”, „Foarte frumoși”, au fost apreciați cei doi de internauți pentru apariția lor. De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut numeroase relații.

Printre cuceririle Biancă Drăgușanu se numără designerul Cătălin Botezatu și fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit Prințul.

Vedeta a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia au rămas în relații bune, cel mai probabil pentru fiica lor.