Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu din nou „surprinzătoare”. Ce a mai etalat pe nisipul din Mamaia
Bianca Drăgușanu din nou „surprinzătoare”. Ce a mai etalat pe nisipul din Mamaia

Bianca Drăgușanu din nou „surprinzătoare”. Ce a mai etalat pe nisipul din Mamaia

În fiecare sezon estival, litoralul românesc se umple de vedete autohtone, care nu mai știu ce să facă pentru a atrage atenția.

Una dintre aceste vedete este și Bianca Drăgușanu, care, din cauza crizei sanitare a ales să-și petreacă vara la mare. Iar dacă subiectele sunt în „suferință” pentru a ieși în față, Bianca nu duce lipsă de imaginație. Blondina face orice pentru a ieși în evidență. Așa că, la îndemână, ca să contrasteze cu modestia „oamenilor de rând”, i-a fost opulența.

Bianca a asortat un costum de baie roz bonbon cu o vizieră marca Dior, în valoare de aproxiamtiv 365 de euro.

Bianca a mers la plajă cu geantă cunoscută printre dive, de la celebrul brand Louis Vuitton. Totodată, acest accesoriu este și unul cu un preț extrem de piperat pentru românii obișnuiți.

Dar nu trebuie uitată viața sentimentală a divei. După ce s-a despărțit de Alex Bodi, se pare că acum cei doi retrăiesc fiorii iubirii la cote maxime. Sexoasa blondină s-a fotografiat purtând ceasul primit cadoul de la fostul ei soț, cu ocazia reîmpăcării lor, marca Rolex, model Cosmograph Daytona, în valoare de aproximativ 40.000 de euro.

Afaceristul s-a întors din nou la Bianca Drăgușanu, însă blondina nu a avut brațele deschise de această dată. Dar Alex Bodi a știut cum să le desfacă, oferindu-i câteva cadouri scumpe. Cu unele dintre acestea, Bianca face furori pe plaja de la Mamaia.

În urmă cu mai bine de o lună, atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu și-au făcut apariția la același club select din Mamaia Nord. Cei doi nu au stat la aceeași masă, însă omul de afaceri a mers „glonț” la un moment dat la masa fostei sale soții.

Acesta a început să danseze și să se apropie cât mai mult de trupul Biancăi, iar la un moment dat a cuprins-o în brațe cu pasiune și cu un dor extrem de evident.

Bodi a zâmbit inocent, în timp ce blondina s-a oprit din dans și l-a lăsat să ”savureze” momentul preț de câteva secunde. Bineînțeles, asemenea telenovelelor vizionate cu abnegație de femei trecute de a doua tinerețe, sexoasa blondină a avut o privire destul de serioasă și dură atunci când Bodi părea un adolescent nevinovat și îndrăgostit de ea, potrivit cancan.ro  

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: