Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu. Jigniri fără precedent
Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu. Jigniri fără precedent

Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu. Jigniri fără precedent

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu este departe de a se încheia. Încă soția lui Gabi Bădălău, Claudia, a declarat despre Bianca că este un exemplu negativ atât pentru copiii ei, cât și pentru minori, în general. Blonda a luat foc și a contraatacat dur.

Astfel, reacția Biancăi Drăgușanu nu a întârziat. Blonda a scris un mesaj dur pe contul ei de socializare, mesaj în care nu s-au dat nume, dar care a fost adresat, mai mult ca sigur, soției lui Bădălău.

„Când te latră o javră ce faci???

„Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase”, a scris Drăgușanu pe contul său de Instagram. Este și reacția la afirmația Claudiei, că Bianca ar fi invidioasă pe trăsăturile ei fizice naturale.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit două propoziții cursive la patru clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. (…) de la ea vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei’, a declarat la SpyNews.ro, Bianca Drăgușanu.

Exemplu negativ pentru orice minor

Războiul recent dintre cele două a început după ce artista a declarat că Bianca ar fi invidioasă pe frumusețea ei naturală.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj pe contul ei de socializare, subtil, dar cu siguranță adresat Claudiei Pătrășcanu: „De frumoasă… ești frumoasă. De deșteaptă… ești frumoasă”.

Enervată la culme de atacul subtil, la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu i-a dat replica și a ținut să precizeze că nu își dorește ca Bianca Drăgușanu să stea vreodată în preajma copiilor ei, catalogând-o drept un exemplu negativ pentru orice minor.

„Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, a spus Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu.