Evenimentul Zilei > Actualitate > BESTIILE JIHADISTE au violat-o până a leşinat. CE PĂŢESC GRAVIDELE din partea sălbaticilor din ISIS PROVOACĂ SILĂ. Torturile sunt înfiorătoare
BESTIILE JIHADISTE au violat-o până a leşinat. CE PĂŢESC
GRAVIDELE din partea sălbaticilor din ISIS PROVOACĂ SILĂ. Torturile sunt înfiorătoare

BESTIILE JIHADISTE au violat-o până a leşinat. CE PĂŢESC GRAVIDELE din partea sălbaticilor din ISIS PROVOACĂ SILĂ. Torturile sunt înfiorătoare

Nadia Murad Basee Taha, o femeie Yazidi în vârstă de 21 de ani, a povestit cum a fost răpită şi violată de bestiile jihadiste, care nu au cruţat nici măcar femeile gravide în pornirile sexuale scandaloase.

“Am fost violată de membri ISIS până am leşinat. Ne torturau şi ne umileau”, a declarat femeia marcată pe viaţă din cauza coşmarului pe care l-a trăit. Tânăra a fost sclava sexuală a bestiilor jihadiste timp trei luni şi a descris teribila experienţă în faţa reprezentanţilor Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Deşi i-a fost foarte greu să vorbească despre această traumă, femeia Yazidi a făcut-o pentru a atrage atenţia liderilor lumii despre ororile comise de bestiile jihadiste.

Ea a fost răpită din locuinţa ei din Iraq în luna august. A fost dusă la Mosul, în casa unui combatant ISIS şi acolo a fost violată şi torturată până îşi pierde cunoştinţa.

ISIS tratează femeile şi copiii Yazidi ca pe prăzi de război. Bestiile jihadiste nu cruţă nici măcar gravidele, cărora le provoacă avorturi dureroase pentru a-şi putea satisfice poftele animalice.