Evenimentul Zilei > Actualitate > BESTIA care a lovit cu PUMNUL în faţă o salvamontistă a RĂPIT un jurnalist şi a pus CÂINII pe el. Povestea incredibilă a tânărului care a fost dus în CÂMP şi BĂTUT cu pumnii şi picioarele
BESTIA care a lovit cu PUMNUL în faţă o salvamontistă a RĂPIT un jurnalist şi a pus CÂINII pe el. Povestea incredibilă a tânărului care a fost dus în CÂMP şi BĂTUT cu pumnii şi picioarele

BESTIA care a lovit cu PUMNUL în faţă o salvamontistă a RĂPIT un jurnalist şi a pus CÂINII pe el. Povestea incredibilă a tânărului care a fost dus în CÂMP şi BĂTUT cu pumnii şi picioarele

Interlopul Sorin Constantin Paleşică, cel care a bătut cu cruzime o tânără salvamontistă în Straja, este protagonistul unui scandal de proporţii.

Potrivit presei, interlopul, bine cunoscut în Lupeni, a răpit un jurnalist din Petroşani în anul 2006. 

În martie 2006, Lucian Mihaiasa a fost răpit din faţă unei televiziuni locale de trei recuperatori, care l-au forţat să urce într-un taxi, apoi l-au sechestrat şimaltratat. Bărbatul a fost găsit a două zi într-o baltă de sânge, în Defileul Jiului. A fost lovit cu un corp contondent, bătut şi muşcat de câinii de lupta aiagresorilor. Printre condamnaţii din acest dosar s-a aflat şi Palesica, care a fost eliberat în 2013 din închisoarea Aiud, scrie presă locală. 

Bărbatul a fost luat de pe stradă, de trei indivizi, presupuşi recuperatori, care l-au forţat să urce într-un taxi, apoi l-au sechestrat şi maltratat. Bărbatul a fostgăsit, ieri dimineaţă, de către un şofer, zăcând într-o baltă de sânge, pe Defileul Jiului, bătut şi muşcat de câini, fiind dus imediat la Spitalul Orăşenesc din Sadu,judeţul Gorj. Potrivit anchetatorilor, Lucian Mihaiasa, în vârstă de 33 de ani, a fost imobilizat de trei persoane, în timp ce se află în faţă sediului unei televiziunidin Petroşani, sâmbătă seară, în jurul orei 19.45. El a fost urcat într-un taxi şi dus în zona Polatiste, pe Defileul Jiului, unde a fost agresat, fiind muşcat de câini delupta. Incidentul s-ar fi produs din cauza unei fete, iubita lui Lucian Mihaiasa, care s-a plâns unor recuperatori că prietenul ei o ameninţă că o va răpi de acasă. Înacest caz poliţiştii au reţinut trei persoane. 

Bărbatul, angajat al postului de televiziune din Petroşani, a fost internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, în stare foartegravă, el declarându-le poliţiştilor că a fost "luat pe sus" de trei indivizi, băgat într-un taxi şi dus pe un câmp, unde a fost bătut ore în şir, cu pumnii şi picioarele. Potrivit dr. Rodica Darnu, de la Secţia AŢI a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, bărbatul a fost lovit cu un corp contondent, pe o mare suprafaţă din corp şi are multiple politraumatisme. "Mă aflăm la televiziunea Axxa din Petroşani, când am fost luat pe sus de trei bărbaţi, băgat într-un taxi şi dus pe un câmp, nu ştiu unde. Am fost bătutore în şir cu pumnii, picioarele şi bâtele şi apoi abandonat pe Defileul Jiuluii, a declarat Mihaiasa, citat de Mediafax.

El afirmă că singurul lucru pe care l-a mai putut face a fost să sune la 112 şi să cheme o ambulanţă, iar după acest moment nu îşi mai aduce aminte absolut nimic. Lucian Mihaiasa spune că îl cunoaşte pe unul dintreagresori, un rom care i-a furat telefonul mobil şi împotriva căruia a depus o plângere la Poliţie. 

Interlopul Sorin Constantin Paleşică este cunoscut drept unul dintre cei mai periculoşi oameni din zonă.

Weekendul trecut, acesta a revenit în atenţia presei, după ce acesta a bătut o tânără salvamontistă până a leşinat.

Pe filmare se poate vedea cum fata leșină de la pumnii încasați, iar câteva secunde mai târziu este bătut și DJ Dinu, angajat al barului respectiv. În tot acest timp, jandarmul montan fumează și bea bere cu infractorul, aflându-se la aceeași masă cu el.

Scenele cu agresiunea revoltătoare au fost postate pe canalul YouTube şi apoi preluate de mai multe site-uri de ştiri locale şi generale. S-au petrecut în staţiunea Straja, unde un grup de salvamontişti se adunase pentru a serba ziua de naştere a unuia dintre ei.