Evenimentul ZileiJustitieBEIZADEAUA unui afacerist din Curtea de Argeș a BĂTUT cu BESTIALITATE o vânzătoare. A CĂLCAT-O în PICIOARE și I-A DAT ȘUTURI în CAP. Magistrații au dat o sentință HALUCINANT DE MICĂ

BEIZADEAUA unui afacerist din Curtea de Argeș a BĂTUT cu BESTIALITATE o vânzătoare. A CĂLCAT-O în PICIOARE și I-A DAT ȘUTURI în CAP. Magistrații au dat o sentință HALUCINANT DE MICĂ

BEIZADEAUA unui afacerist din Curtea de Argeș a BĂTUT cu BESTIALITATE o vânzătoare. A CĂLCAT-O în PICIOARE și I-A DAT ȘUTURI în CAP. Magistrații au dat o sentință HALUCINANT DE MICĂ
Judecătoria Curtea de Argeş l-a condamnat recent la trei ani de închisoare cu suspendare pe un tânăr care în urmă cu nouă luni a intrat într-un magazin, unde, după ce a bătut-o pe vânzătoare, i-a luat şi încasările din acea zi. Atât Parchetul, cât şi victima au făcut apel la hotărârea instanţei.

Alex Mercan , în vârstă de 19 ani, a intrat într-un magazin din Curtea de Argeș, a călcat-o pe cap pe vânzătoare și a fugit cu încasările din acea zi, 2.300 de lei.

Polițiștii l-au prins pe tânăr la câteva ore de la faptă, iar după cum scrie rechizitoriul, scena a fost deosebit de agresivă. Băiatul a lovit-o pe vânzătoare cu piciorul în cap și cu pumnii, asta deși victima era la pământ.

Cazul a fost unul cu atât mai surprinzător cu cât Alex Mercan, băiatul unui cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeş, nu avea antecedente penale şi nu era cunoscut ca având un comportament violent, arată Adevărul.

Magistrații au laut mai multe măsuri împotriva tânărului. El a fost condamnat și la plata unei amenzi de 1.350 de lei și are mai multe restricții pe o perioadă de patru ani.

Acesta trebuie să presteze 100 de zile lucrătoare de muncă în folosul comunităţii, nu are voie să depăşească limitele judeţului Argeş şi să se deplaseze în baruri, cluburi, discoteci ori alte localuri în care se consumă băuturi alcoolice. Alex Mercan a fost obligat de magistraţi să plătească victimei sale daune morale în cuantum de 5.000 de euro.

„După exercitarea actelor de violenţă asupra persoanei vătămate, inculpatul Mercan Alexandru George a sustras, din sertarul casei de marcat, suma de 2.306,90 lei, bani ce proveneau din încasări, şi ulterior a părăsit incinta magazinului. Suma de bani sustrasă de către inculpatul Mercan Alexandru George, a fost cheltuită de către acesta, în cursul zilei de 05.03.2016, printre altele şi la jocuri de noroc”, se precizează în rechizitoriu.
 

„A lovit persoana vătămată, o singură dată, cu pumnul, în zona feţei, şi de 23 de ori, cu piciorul, în zona capului, loviturile cu piciorul fiind exercitate, de către inculpat, în timp ce persoana vătămată era căzută la podea. Violenţa excesivă exercitată de către inculpatul Mercan Alexandru George asupra persoanei vătămate s-a constatat şi cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, activitate în timpul căreia, în zona unde s-a aflat victima, pe durata agresiunii, respectiv în spaţiul dintre vitrinele şi rafturile poziţionate pe peretele din apropierea casei de marcat, au fost identificate, pe gresie, pete de substanţă brun-roşcată, cu aspect de sânge, pe o suprafaţă de 20×50 cm. De asemenea, cu ocazia examinării persoanei vătămate Vâlcu Carmen Niculina, au fost identificate urme de substanţă brun-roşcată cu aspect de sânge, pe articolele vestimentare pe care aceasta le purta, respectiv pe vestă şi pulover, persoana vătămată prezentând o plagă deschisă la nivelul capului şi o contuzie la nivelul ochiului stâng.”


Accesează: