Beizadeaua Plăcintă şi-a lovit victima "prin manevre succesive"

Beizadeaua Plăcintă şi-a lovit victima "prin manevre succesive"

Beizadeaua senatoarei Sorina Plăcintă a trecut cu maşina, "prin manevre succesive în faţă şi în spate", peste tânărul care sărise în apărarea prietenei lui, au stabilit procurorii, care-l acuză de tentativă de omor calificat.

Legitima apărare invocată sugestiv de fostul ministru al tineretului în favoarea fiului ei, Andrei Plăcintă, păleşte în faţa argumentelor reţinute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în ordonanţa de reţinere emisă pe numele tânărului: "În momentul în care în apărarea părţii vătămate au intervenit martorul M.M. şi partea vătămată S.N., învinuitul, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, s-a urcat de mai multe ori cu acesta pe trotuar, cu intenţia vădită de a-i lovi; în aceste condiţii, în timp ce încerca să ţină cu mâinile de capota maşinii, partea vătămată S.N. a căzut în faţa acesteia, iar învinuitul, prin manevre succesive în faţă şi în spate, a trecut peste partea vătămată".

Incidentul s-a petrecut luni-seară. Juniorul familiei Plăcintă a avut o ceartă cu iubita sa, pe care a lovit-o, apoi i-a luat telefonul mobil, sub privirile trecătorilor. Doi dintre aceştia au intervenit în apărarea fetei, astfel că Andrei Plăcintă s-a urcat în maşină şi a urcat pe trotuar, accidentându- l pe unul dintre ei. Beizadeaua senatoarei a fost, într-un final, "potolită" de un alt trecător, care a folosit un pistol cu bile, astfel că Andrei Plăcintă a fost şi el uşor rănit.

"Asta fac eu cu Dumnezeu!"

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiul senatoarei Plăcintă este cunoscut ca fiind un satanist declarat, membru al "Primei Biserici Ateiste". În vara acestui an a postat pe internet fotografii care îl înfăţişează urinând pe o troiţă maramureşeană, însoţite de comentarii gen: "Asta fac eu cu Dumnezeu!".

Mama acestuia, senatoarea PDL Sorina Plăcintă, a remis, ieri, un comunicat de presă în care precizează că îl consideră pe fiul său "un tânăr responsabil, de 20 de ani", exprimându-şi, totodată, speranţa că "doar ancheta instituţiilor abilitate poate stabili dacă el a acţionat în legitimă apărare sau a comis o greşeală".

Andrei Plăcintă va fi prezentat judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă.