Evenimentul Zilei > International > Anomalii la cercul polar. Teoriile curg în avalanșă după evenimentele cel puțin ciudate
Anomalii la cercul polar. Teoriile curg în avalanșă după evenimentele cel puțin ciudate

Anomalii la cercul polar. Teoriile curg în avalanșă după evenimentele cel puțin ciudate

Dovada unei presupuse instalații extraterestre subacvatice se poate vedea cu ajutorul Google Maps. Cel puţin asta dezvăluie un expert în domeniu, titrează Express.

Scott Waring făcut anunțul șocant arătând imaginile din satelit în care arată presupusele baze extraterestre pe canalul său de YouTube și pe site-ul oficial. El a spus: „Am folosit Google Maps pentru a mări regiunea Antarctica și sunt acolo. Puteți vedea multe alte anomalii între straturile de zăpadă și gheață din golful din apropiere”. Ce sunt aceste structuri? Nu sunt incredibile?”. De asemenea, s-a întrebat de ce unele zone de pe fundul mării par să fie estompate pe Google Maps, spunând: „Nu este nimic normal în acest sens. Le deosebim cu adevărat de restul”.

Google Maps este un program atât de puternic încât permite cercetătorilor să se întoarcă în timp și să vadă imagini din aceeași regiune. Waring folosește această caracteristică pentru a compara imaginile actualizate cu cele realizate în anii ’80, spunând: „Structurile păreau a fi zăpadă, dar este clar că nu sunt.”. „Pentru că dacă te uiți la unghiul lor drept, ies într-adevăr în evidență”.

Apoi el a explică faptul că gigantul tehnologic Google este implicat în ascundere a vieții extraterestre

„Puteți vedea cu adevărat cum marginile structurilor continuă să iasă în evidență, orice s-ar întâmpla. Puteți vedea unghiurile perfecte și acestea nu arată ca niște insule obișnuite, după părerea mea. De ce Google Earth le-a acoperit cu albastru? Google le ascunde pentru că nu se doreşte ca publicul să le găsească atât de ușor. Mulți oameni ar spune că sunt iceberguri, dar cred că sunt de fapt patru baze extraterestre subterane aflate la un kilometru distanță. Fiecare clădire are un diametru cuprins între 2 și 2,8 km. Este o dovadă 100% a existenței bazelor extraterestre în Antarctica”,  spune expertul.

Descoperirea unei posibile alte lumi a generat rapid mai multe reacții pe YouTube: Kyujin kang15 se arată convins, spunând: „Este într-o formă tridimensională. Este o clădire. Cu siguranță? ” Cu toate acestea, utilizatorul YouTube, Joshua, este mult mai puțin impresionat, comentând: „Aștept dovada că aţi găsit o bază secretă extraterestră”, titrează Express.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: