Evenimentul Zilei > Social > BĂTUT ÎN SECȚIA DE POLIȚIE. O rudă a unei VICTIME forțate să se PROSTITUEZE, LOVITĂ fără milă de un INTERLOP
BĂTUT ÎN SECȚIA DE POLIȚIE. O rudă a unei VICTIME forțate să se PROSTITUEZE, LOVITĂ fără milă de un INTERLOP

BĂTUT ÎN SECȚIA DE POLIȚIE. O rudă a unei VICTIME forțate să se PROSTITUEZE, LOVITĂ fără milă de un INTERLOP

Un clujean trece prin momente de cumpănă, în încercarea sa de a-și salva nepoata de sub jugul unui interlop cunoscut. În momentul în care s-a dus la Poliție pentru a depune plângere împotriva infractorului, bărbatul a fost bătut chiar în incinta secției, în fața camerelor de supraveghere. Continuând eforturile de a găsi dreptate pentru nepoata sa, drama lui Cornel Czuli continuă.

Cornel Czuli este un clujean rom în vârstă de 45 de ani, care a intrat într-un conflict cu un interlop de 25 de ani, Daniel A. Miza este eliberarea nepoatei lui Czuli, care a fost răpită în câteva rânduri de acasă și pusă se se prostitueze în zona Gării Cluj, sub supravegherea infractorului și a mamei lui, potrivit Gaza de Cluj.

 

În urmă cu câteva zile, Czuli a fost agresat chiar în interiorul Secției de Poliție unde se prezentase pentru a depune plângere pentru lipsirea de libertate a nepoatei lui.

„Sâmbătă am avut cu acesta o discuţie după ce am luat nepoata de la el, pe care o sechestra de vreo două luni. Omul e un vechi recidivist de care fata s-a îndrăgostit, motiv pentru care acesta a abuzat-o în nenumărate rânduri şi şi-a bătut joc de ea în toate felurile. Însă, sâmbătă, fata ne-a chemat să o luăm de acolo fiindcă nu mai rezistă şi se află la capătul puterilor, mai ales că locuia alături cu mama infractorului şi cu fosta lui soţie! Iar luni ( n.r. – 26 februarie) ne-am dus la Secţia 1 Poliţie din Cluj-Napoca să facem plângere împotriva lui pentru reţinerea fetei. Dar, când ne aflam la ofiţerul de serviciu acesta a apărut însoţit de mama lui. Mi-a spus că unul dintre noi trebuie să moară – ori eu, ori el. Apoi mi-a ars un pumn în gură, având asupra lui un obiect contondent pe care cred că imediat l-a plasat mamei sale, fiindcă poliţiştii care au intervenit nu l-au mai găsit asupra sa. Eu am căzut la pământ şi am dat cu capul de ciment după care am ieşit, cu chiu cu vai, din secţie, şi m-am deplasat cu o maşină la U.P.U.Cluj, unde mi s-a acordat primul ajutor iar medicii mi-au cusut şi rana de la gură”, a povestit Czuli despre confruntare.

După acest incident, Czuli s-a întors la Poliție pentru a depune plângere împotriva agresorului, urmând să prezinte și certificatul medico-legal atunci când îi va fi pus la dispoziție de doctori.

„E un caz strigător la cer şi sper să se ia măsuri împotriva lui Daniel fiindcă nu s-a mai pomenit aşa ceva: să fii atacat chiar în sediul poliţiei de un infractor care sechestrează femei şi le trimite la „produs”! Chiar nu se poate aşa ceva şi ce s-a întâmplat se vede  foarte bine pe cameră fiindcă a avut loc exact în faţa ei”, a spus Francisc Czuli, fratele victimei agresate.

Abuzurile lui Daniel A. nu sunt ceva deloc nou.

„În septembrie 2017a intrat peste noi, în casă ca s-o ia cu japca şi norocul nostru de atunci a fost că a venit poliţia şi l-a imobilizat. Din păcate, după isprava lui de atunci – violare de domiciliu – poliţia n-a luat nicio măsură şi dosarul e tergiversat în continuare. Acum, pe lângă plângerea de lipsire de libertate i-am făcut plângere şi pentru loviri şi alte violenţe”, își amintește Cornel Czuli.

„Agresorul din incinta Secţiei 1 Poliţie a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru tulburarea liniştii publice. În cursul zilei de astăzi (n.r. – marţi, 27 februarie) victima a revenit la poliţie şi a depus plângere pentru lovire”, a afirmat ag. şef principal Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj, conform sursei citate.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.