Bătrân jefuit de două adolescente. Suma furată depășește orice imaginație

Bătrân jefuit de două adolescente. Suma furată depășește orice imaginație

Un bătrân din Vâlcea, în vârstă de 73 de ani a trecut a fost jefuit de două adolescente de 14 și respectiv 19 ani. Acestea au reușit să sustragă din casa lui o sumă colosală.

Un bătrân din oraşul Băbeni, Vâlcea, de 73 de ani a fost jefuit de o minoră de 14 ani, în complictate cu o altă adolescentă de 19 ani. Acestea au reușit să fure peste 1000 de euro și peste 1400 de lire sterline,

Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, scrie Spynews.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La data de 10 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 73 de ani, din oraşul Băbeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa sa, din interiorul căreia ar fi sustras o sumă de bani. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, împreună cu specialiştii criminalişti, unde au constat că persoane necunoscute, ar fi pătruns în noaptea de 09/10 iulie, în locuinţa bărbatului, din interiorul căreia ar fi sustras sumele de 1.050 euro şi 1.400 lire sterline. În urma activităţilor informativ operative şi a prelucrării probelor descoperite, s-a reuşit identificarea, cu operativitate, a două tinere de 14 respectiv 19 ani, din oraşul Băbeni, bănuite de comiterea faptei.

S-a reuşit recuperarea sumei de 1.200 euro, 5.600 lei şi 80 de lire”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.