Mihai Bendeac, jurat la emisiunea iUmor, difuzată de Antena 1, a povestit un moment tensionat petrecut la începuturile show-lui. Actorul a discutat cu Cosmin Nedelcu – Micutzu – despre episodul care s-a lăsat cu bătaie și a fost șters din imagini de producătorii emisiunii.

„Bă, cred că a intrat cumva în mine, c…… ăsta știi?! Cu televiziunea! Toată viața mea m-am ferit de ideea de a face televiziune și de a exista în mediul ăla, care știu că este televiziune, dar exista altfel față de cum trebuie să fii în televiziune – că de asta am și vrut, după două zile, primele două zile de la «iUmor», au vrut să oprească filmările. Deci, la modul ăla era.

Pentru că au spus că nu se poate difuza așa ceva. Pentru că era un show… știi cum trebuia să se numească emisiunea aia? Trebuia să se numească «România se distrează». Îți dai seama cum sună c…… ăsta? Să-mi bag p#&@! Noroc, că, până la urmă a venit cineva și a spus: «Bă, nu, hai…». S-a numit «I comedy»… «iUmor»… Slavă Domnului! Dar, după două zile, au vrut să oprească filmările, întreabă-i! Pentru că veneau tot felul de numere din astea… măicuța cosmică, morți, răniți… nebuni din toată țara.

Și aveau un juriu, care spunea niște lucruri care nu erau în asta… «Piele de găină», «Vai…!». Nu, unu se enerva, în p#*&@ mea – în primele două zile, dacă îmi aduc bine aminte, a fost și un moment în care a fost o bătaie. A fost și o bătaie – s-a șters caseta aia definitiv. Nu se poate spune! Sunt în total vreo patru momente, care, din câte știu eu, au fost șterse instantaneu și nu s-au difuzat niciodată”, a povestit Bendeac.

Întrebat de Micutzu dacă cel care a provocat bătaia a fost Cheloo, Bendeac a reacționat: „Ete p..a! Mânca-mi-ai…! Păi, nu sunt prost eu? Eu sunt prost”.

Momentul discuției respective poate fi văzut la minutul 12.30.